23948sdkhjf

Cellesluse med hængslede sidedæksel

Sælges
Udløber
29. marts 2023
Stand
Ny

SP Technologies leverer cellehjulssluser for strenge hygiejne krav og med hængslede sidedæksel for hurtig og nem rengøring.

Cellehjulssluser anvendes som doseringsunit for pulver- og granulat produkter til pneumatiske transportsystemer eller når der er behov for kontrolleret tømning af beholdere, cykloner og filtre.

Gentagende produkt skift og problematiske produkter kræver regelmæssig rengøring af anlæg. Tid og penge kan spares, hvis rengøringsomkostninger kan minimeres. Cellesluser fra Coperion kan leveres med et hængslede sidedæksel, der sikre hurtig og nem adgang for inspektion og manuel rengøring. Det hængslede sidedæksel kan svinges helt væk fra slusen så optimal adgangsforhold opnås.

Cellesluser kan leveres i hygiejne version, som er designet hvor der er strenge hygiejne- og rengøringskrav. De anvendes ofte til produkter som f.eks. babyfood og forskellige mælkepulvere. Hygiejne slusen leveres med alle indvendige produktberørte overflader poleret Ra=0,8 μm og med declaration EC1935/2004.

En stor fordel ved Coperion´s cellesluser er minimal produktophobninger i indløbet, da indløbet er fremstillet meget stort og den indsnævres næsten ikke. Både indløbs- og udløbsforholdene er optimeret, så størst mulig kapacitet kommer gennem cellehjulslusen.

Læs om cellesluser.
Kig også vores LinkedIn-profil.
Sælger
SP Technologies ApS

SP Technologies ApS
Strevelinsvej 36
7000 Fredericia
Danmark

Anni Weinbrandt
Telefon: +45 76240471

Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.113