23948sdkhjf

Hydrauliske Slagleklippere | GreenTec FR 92 - 162

Sælges
Udløber
17. januar 2022
Stand
Ny
Producent
GreenTec
Model
FR 92 - 162

GreenTec har udviklet en serie af hydrauliske slagleklippere, der giver dig de bedste forudsætninger for at vedligeholde store grønne områder.

Slagleklipperne anvendes hovedsageligt til græsklipning i vejrabatter, grøfter, diger og nedad skråninger. Hæk- eller hegnsklipning af mindre grene er heller ikke nogen udfordring for disse alsidige maskiner.

 

Integrated Airflow er en af de væsentlige fordele ved FR-serien. Det afklippede materiale kommer lynhurtigt ud fra bagenden af slagleklipperen, hvorved der opstår et naturligt vakuum, der suger græsset til sig. Dette medvirker til en større kapacitet samt et mindre effektbehov. 

Slagleklipperne fås i 0,9, 1,1, 1,2 eller 1,6 m arbejdsbredde og er særdeles velegnet til entreprenører og landmænd, der ikke vil gå ned på udstyr. Man kan opnå en fremkørselshastighed på helt op til 7 km/t i timen og forbedrer effektiviteten betydeligt.

 

Klippehovedet totalbredde er begrænset til et minimum, da hovedlejerne er integreret i rotorakslen.

 

Maskinerne er produceret i Strenx 700 højstyrkestål, der er en af de mest holdbare stålformer i verden. Det er det samme materiale, som bliver anvendt til chassiser i bilindustrien. Slaglerne er også tilpasset rotoren, så der undgås brud eller skade. Disse tiltag er med til at holde vedligeholdelsesomkostningerne på et lavt niveau.

 

Slagleklipper FR 92 - 162 kan monteres på vores Scorpion armklippere til traktorer eller direkte på armen af gravemaskiner. Vi tilbyder et stort udvalg af adaptere og beslag til gravemaskiner og andre producenter af armklippere.

 

Læs mere om vores Slagleklipper FR serie på vores webside og indhent et tilbud.
Sælger
GreenTec A/S
Merkurvej 25
6000 Kolding
Danmark

Nicolai Pedersen
Telefon: +45 20 61 62 86

Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.128