23948sdkhjf

Varmepumpe kalorifere til store haller - ThermoNova

Sælges
Udløber
8. januar 2022
Stand
Ny
Producent
ThermoNova
Model
KITA AIR L66
Årgang
2019

Uovervindelig totaløkonomi
Ud over en enkel og billig installation er KITA Luft-luft den absolut billigste varmekilde til store rum og haller. Med KITA Luft-luft er varmeprisen lavere end de billigste fjernvarmeværker.

Simpel installation
Med luft-luft-systemet undgås installation af et vand­båret varmeanlæg i nybyg eller ved konvertering fra gas- eller oliekaloriferer (fyr). Tilslutningen mellem luft-luft-varmepumpens ude- og indedel er enkel og billig. Installationsprisen er under halvdelen af et tilsvarende luft-vand-varmepumpeanlæg, fordi en luft-luft-varmepumpe afleverer varmen direkte i luften, og derfor spares buffertank, varmerør i bygningen og enten kaloriferer, radiatorer eller strålevarmepaneler.

Højtydende indedel fordeler varmen
Indedelen har en højtydende ventilator med lang indstillelig kastelængde op til 50 meter, hvilket sørger for minimal temperaturforskel selv i store haller. Temperaturforskellen er normalt under 0,5-1 °C.

Højteknologisk varmepumpe sikrer lav varmepris
Udedelen består af det mest innovative varmepumpeprodukt på markedet og er forsynet med både EVI-teknologi og inverter. EVI-teknologien sikrer, at systemet har en højere varmeeffekt selv ved ekstreme udetemperaturer helt ned til -33 °C, og inverter-teknologien regulerer scroll-kompressorens varmeeffekt fra 25-100% (9-35 kW). Denne behovsstyring sørger for, at varmepumpen altid tilpasser sig præcist rummets varmebehov og giver en jævn varme. Samtidig giver opvarmningsformen en meget stille og uforstyrrende varmeafgivelse sammenlignet med gas- og oliekaloriferer.
Sælger
ThermoNova
Ejdrupvej 46
9240 Nibe
Danmark

Mads Hougaard
Telefon: +45 60608397

Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.156