E-Turn rørbukker fra BLM - leveringsklar i Danmark!

I alt DKK 1.700.000 ekskl. moms Sælges
Oprettet
Udløber
26. juli 2018
Stand
Brugt
Producent
BLM
Model
E-Turn
Årgang
2016

E-Turn 40 fra BLM fra 2016 er en sublim rørbukker i absolut verdensklasse, som kan håndtere en rørdiameter op til 40mm. Denne maskine er brugt, men har kun kørt i 900 timer. Standen vurderes derfor som enormt god. Maskinen sælges på vegne af dansk kunde med stort afslag i prisen, og er positioneret i Danmark, så leveringen kan ske hurtigt og billigt.

Hvis du mangler en højteknologisk og brugervenlig rørbukker i din produktion, er dette købstilbud meget attraktivt. Standardprisen for en ny E-Turn fra BLM er omkring 2.900.000kr - så hvis maskinen passer til dine produktionsønsker, kan der virkelig laves en god handel!

E-Turn er enormt tilpasningsvenlig og kan bukke alle former der ønskes, og kan endda håndtere rør med boringer eller mærker. Med sit dobbelt-bukkehoved er bukkeorientering op til operatøren selv, og maskinen kan opereres både højre- og venstresidet

Maskinen har et minimums-energiforbrug, med enorm bukkekapacitet. Den er elektrisk drevet, som medfører en stille og ren maskine. Desuden er vedligeholdelsen holdt til et minimum, da den hydrauliske drift er erstattet af elektronik.

Maskinen opereres med VGP3D-styringsystem, som er brugervenligt og nemt at programmere. Softwaren hjælper til at minimere risikoen for fejl og planlægning af tidsforbrug og køretimer. Import af alle CAD-filer eller rørdata er ligeledes en mulighed.

På den måde leverer E-TURN ikke blot uovertrufne produktionsresultater, men medfører også besparelser i både drift og vedligeholdelse. Denne brugte E-Turn kommer desuden med fuldautomatisk loading/offloading-system - alt sammen med til, at gøre produktionen nemmere.

Kontakt IP Maskiner ved interesse i E-Turn fra BLM eller andre spændende maskiner!

Billederne er af den aktuelle maskine (undtagen det forreste), andet billede er af  rør-kontourer, men videoen er en generel video fra BLM. Med forbehold for tastefejl.
Sælger
IP Maskiner as
Pøt Møllevej 105
8450 Hammel
Danmark

Andreas B. Angel
Telefon: +45 20209277
Fax: +45 86 41 12 42


Se hjemmeside
Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.316