23948sdkhjf

Traverskran

Sælges
Udløber
30. november 2025
Stand
Ny

Munck Kraner A/S er totalleverandør af traverskraner i topkvalitet til alle typer industri.

Kontakt vores salgsafdeling allerede i dag på tlf. 70 22 45 85 og få et uforpligtende tilbud på markedets bedste traverskran. Vi tilbyder kundetilpassede løsninger på din traverskran, der altid er konstrueret til at imødekomme dine særskilte behov.

Totalløsning inden for traverskraner

Munck Kraner er specialister inden for rådgivning og håndtering af traverskraner til dansk industri. Vi producerer og leverer standard traverskraner, både som færdigindstallerede løsninger og som komponentsæt inkl. tegninger og konstruktionsunderlag. Vi går langt for at give dig den bedst mulige løsning med din traverskran fra Munck Kraner. Med en totalløsning til din nye traverskran står vi for hele løsningen, lige fra montage, service og vedligehold til reparationer og ombygninger.

Sortimentet hos Munck Kraner passer til alle typer virksomheder - store som små. Vores sortiment af traverskraner tæller alle aspekter inden for løftekapacitet, bæreevne og rækkevidde. Uanset om der er tale om en en-skinne industrikran til den mindre virksomhed eller en tonstung specialkran til skibsværftet, så kan vi håndtere løsningen.

Mangler du råd omkring hvilken traverskran, der passer bedst til din virksomhed, så er vi altid klar med professionel sparring og vejledning. Husk at vi skræddersyer enhver løsning, så du er garanteret et unikt produkt, der passer 100% til din virksomhed.

Munck Kraner – din professionelle kranleverandør

Ved at vælge professionelt løftegrej fra Munck Kraner giver du din virksomhed et målrettet løft til de tunge arbejdsopgaver. Munck Kraner er landsdækkende i montage, løbende vedligehold, reparationer, ombygninger og service af traverskraner og løftegrej. Samtidig er vi din sikkerhed for, at dit udstyr altid kan klare de tunge løft. Vi rådgiver dig omkring det rette valg af udstyr, og giver gerne et uforpligtende tilbud på en traverskran, der passer til netop dine behov. Ring eller skriv for at høre mere om traverskraner fra Munck Kraner.

Læs mere om vores

to-skinne industrikran

og vores

En-skinne industrikran

 her

Læs mere om vores

værftskraner

og vores

specialkraner

 her

Book et uforpligtende møde
Sælger
Munck Kraner A/S

Munck Kraner A/S
Industrivej 14
8920 Randers
Danmark

Lars Steen Pedersen
Telefon: +45 61202174
Fax: +45 86911984

Se flere annoncer
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.126