23948sdkhjf

Regenerative termiske forbrændingsanlæg fra Reecon A/S.

Sælges
Udløber
12. april 2022
Stand
Ny

Regenerative termiske forbrændingsanlæg (RTO) anvendes primært til rensning af afkastluft indeholdende organiske opløsningsmidler eller lugtstoffer. De uønskede molekyler oxideres ved 800 - 1000 °C, hvorved de omdannes til vanddamp og kuldioxid. Anlægget består af et brændkammer og et antal varmegenvindingskamre med keramiske elementer. Afhængig af luftmængde og krav til rensningsgrad leveres en RTO fra Reecon med 2, 3 eller 5 kamre.

Den enkelte RTO bliver designet til den specifikke opgave for opnåelse af den maksimale ydelse og de laveste driftsomkostninger.

Rensningsgraden er normalt over 99 %, men kan varieres afhængig af de specifikke krav.
Den interne varmegenvinding er bedre end 95%, hvilket medfører at anlægget kan køre autonomt ved en koncentration på ca. 1,5 g/m³. Det betyder at oxidationsprocessen forløber uden tilsætning af ekstern energi.

Ved høje koncentrationer kan der etableres en sekundær varmegenvinding, så forureningen kan forvandles til energi. Ved meget lave koncentrationer kan en RTO kombineres med en opkoncentreringsenhed for at minimere driftsomkostningerne.

En RTO fra

Reecon

har et robust design med henblik på en høj driftsikkerhed og lang levetid.
Sælger
Reecon A/S

Reecon A/S
Ulvehavevej 44
7100 Vejle
Danmark

Johannes Påske
Telefon: +45 77345300

Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.141