23948sdkhjf

The Tall Ship Races 2022: en unik oplevelse i Nordens Paris

Verdens smukkeste sejlskibe vender tilbage til Aalborg! Mellem d. 4.-7. august 2022 fyldes Aalborg og Nørresundbys havnefront med over 40 skibe fra hele verden. Med indsejling gennem Limfjorden inviterer Tall Ship Races 2022 til et spændende og stjernespækket sommerprogram, hvor der er koncerter og aktiviteter til børn og voksne i alle aldre.

Over 700,000 gæster i Aalborg

For sjette gang er Aalborg vært for den internationale begivenhed, der samler alle verdenshavene i den nordjyske hovedstad. Arrangørerne forventer et besøgstal på over 700,000 gæster fra nær og fjern, der valfarter til Nordens Paris for at opleve The Tall Ship races i Aalborg i sommerferien 2022.

The Tall Ship Races er ikke en begivenhed kun reserveret til aalborgensere. Skal du holde sommerferie i det nordjyske eller mangler at fylde de sidste dage ud med aktiviteter og oplevelser, så er The Tall Ship Races bestemt et besøg værd.

Begivenheden byder velkommen til gamle kendinge såvel som nye store og smukke skibe. Geografien sætter ikke grænser for hvilke lande, der ligger til kaj i enten Aalborg eller Nørresundby havn. Du kan udforske skibe, der kommer helt fra Polen, Indien og Oman – og det er kun et lille udpluk!

Tobias Rahim og TV2 inviterer til dans og gode stunder

The Tall Ship Races er en aktivitetsfyldt begivenhed, der strækker sig over flere dage. Her kan du se frem til en propfyldt kalender med gratis koncerter og oplevelser i Aalborg. Det inkluderer diverse eventområder, mulighed for at gå ombord og udforske de smukke skibe og musikalske oplevelser.

Årets hovednavn er TV2, men det er bare én ud af mange danske og internationale kunstnere, der giver en mindeværdig koncert. Find læderjakken og det lange hår frem, når det britiske rockband COAST indtager scenen eller kridt dine dansesko med den populære sanger Tobias Rahim, når højtalerne spiller hans populære sange på fuld skrue.

Det største fyrværkerishow i Danmark

Havnen i den nordjyske hovedstad er sluthavnen for dette års kapsejlads, og dertil skal begivenheden afsluttes med en brag af en fest. Igen bliver der sat rekord for Danmarks Største Fyrværkeri, når The Tall Ship Races lyser himlen op over Limfjorden med kulørte farver.

Selvom det offentlige program starter d. 4. august, kan du allerede tyvstarte dagen forinden, d. 3. august, for det er der, hvor de første skibe ankommer til Aalborg. Her vil den perfekte afslutning være at tage en tur til Hals Havn, hvor I kan nyde det flotte syn og se skibene sejle ud d. 7. august.

Tag børnene i hånden, når der skal opklares mysterier med mesterdetektiven Kristian fra Ramasjang Mysteriet. Tag dine venner med under armen, når sangstemmen og danseskoene bliver fortryllet af store koncerter, der kun kan have en positiv indflydelse på humøret, når starten af august står i tegnet af The Tall Ship Races 2022.

Send til en kollega

0.03