23948sdkhjf

Køleskabet er køkkenets vigtigste hvidevare

Et køleskab er et absolut must have i samtlige husstande. Det er helt igennem den vigtigste hjørnesten i køkkenets indretning. Derfor er det bestemt ikke ligegyldigt, hvilket køleskab du sætter op. Der er mange producenter af køleskabe, og det har en stor betydning, at du har et velfungerende et.

I dag har alle hjem et køleskab, men det har ikke altid været sådan. Tidligere blev madvarerne opbevaret på anden vis, og det klarede familierne sig med. De første køleskabe kom til Danmark engang i 1920’erne, og dengang var det kun de færreste og de rigeste, der anskaffede sig et. Det blev mere udbredt med tiden, og i 1960’erne var det omtrent halvdelen af alle danske hjem, der ejede den type moderne bekvemmelighed. I 1970’erne var det stort set alle.

Udviklingen gik ret stærkt, og i dag regnes det for en selvfølge at have et køleskab i køkkenet. Nogle husstande rummer tilmed to af dem.

Bevidste forbrugere vil have energivenlige og prisvenlige køleskabe

Mange kunder går meget op i at vælge et køleskab, som er så energivenligt som muligt,” forklarer Ida Anette Aas Bundgaard, som er medejer af hvidevareshoppen.dk . ”Det gælder i øvrigt for samtlige hvidevarer, at folk er meget bevidste om at købe nogle, som har en glimrende energivurdering,” fortsætter hun. ”Flere går også gerne efter et køleskab, som er nemt at holde rent. Og hygiejnen skal da også helst være helt i top, når der er tale om opbevaring af fødevarer,” forklarer hun venligt, men bestemt.

Desuden er det også vigtigt for mange kunder, at vi har billige online priser på hårde hvidevarer i vores hvidevarebutik. Der er stor konkurrence på markedet, og folk er meget prisbevidste i dag,” fortsætter hun, mens hun fremviser nogle flere af de køleskabe, der kan leve op til de flestes krav.

Vælg et passende køleskab

Designmæssigt ligner mange køleskabe hinanden. Der kan dog være nogle detaljer eller nogle brands, som tiltaler nogle kunder frem for andre. ”Noget andet vigtigt er, at kunderne bør vælge et køleskab, der passer til det køkken, det skal stå i,” forklarer Ida Anette Aas Bundgaard. ”Det skal gerne matche stilen og de øvrige hvidevarer, og det skal naturligvis kunne være i køkkenet. Desuden er det smart at vælge et køleskab, der passer i volumen til den familie, som bor i det pågældende hjem,” slutter hun og udpeger nogle eksempler på køleskabe i forskellige størrelser.

Køkkenets mest centrale hvidevare kan med fordel vælges ud fra dets energiforbrug, dets størrelse og dets pris. Se det store udvalg af billige køleskabe på tilbud hos Hvidevareshoppen.dk eller i deres fysiske hvidevarebutik i Brovst.

Send til en kollega

0.031