23948sdkhjf

Bruger du for meget tid på at lave regnskab? Mød Dinero her

Er du en del af de mange danske virksomheder, som bruger alt for meget kostbar tid på at sidde og nørkle med regnskabsproblemer? Så vil du med stor sikkerhed få rigtig stor glæde af at stifte bekendtskab med regnskabsprogrammet Dinero.

Her får du en introduktion til regnskabsprogrammet, som mange andre virksomheder – både små og mellemstore – allerede har stor glæde af. 

Hvad er Dinero?

Dinero er et dansk online regnskabsprogram til små- og mellemstore virksomheder, som startede sine dage tilbage i 2010. Firmaet startede på baggrund af at skabe en løsning på ellers indviklet firmaregnskaber. Man ville skabe et system, hvor fakturer, bilag, regnskaber og overblik alle nemt blev tilgængeligt og overskueligt – også kom Dinero altså.  

Sådan hjælper Dinero dig med at udregne bruttomargin 

Dinero kan altså virkelig hjælpe dig med mange ting – heriblandt også forskellige udregninger. Du kan eksempelvis nemt komme udenom at skulle snørkle med hvad er bruttomargin. Dette hjælper de nemlig dig og din virksomhed med. 

Din virksomheds bruttomargin er et helt centralt nøgletal, og det er derfor vigtigt, at du både kender dette, og at det også – naturligvis – bliver udregnet helt korrekt. Hos Dinero får du altså hjælp til begge dele. 

Med hjælp til at udregne din virksomheds bruttomargin forsikres du, at din virksomheds økonomi forbliver sund og fornuftig. Du forsikres også, at der altid er styr på den omsætning, som virksomheden har tilbage, når de variable omkostninger altså er fratrukket. Altså er det centralt at kende ens virksomheds bruttomargin.   

Hvorfor skal du bruge et regnskabsprogram? 

Der er flere rigtig gode grunde til hvorfor, du som lille- eller mellemstor virksomhed skal bruge Dinero til netop dine regnskaber. 

For det første er løsningen – som beskrevet før – Danmarks bedste online regnskabsprogram, som du rent faktisk kan få adgang til helt gratis. 

Programmet tillader, at man selv laver den daglige bogføring, og for rigtig mange mindre eller mellemstore virksomheder er det helt centralt, at man kan springe det mellemled, som bogføring kan være, over. 

Du skal altså blive en del af det univers, Dinero har skabt omkring regnskabsplatformen, hvis du er en af den mange små- eller mellemstore virksomheder, som allerhelst vil bruge alt deres tid på at udvikle på dit produkt eller selve din virksomhed. Du skal bruge regnskabsprogrammet, hvis du er træt af at bruge uendelige mængder af kostbar tid på at nørkle med regnskaber. 

Send til en kollega

0.047