23948sdkhjf

Mulighederne på vandet

Ferier kommer i alle former og størrelser, vi anser som regel os selv for at være rigtig gode til at finde på nye og sjove måder at holde ferie på. Om det er en skiferie i alperne, en overlevelsestur i bjergene eller en god kending som en charterferier, så har de fleste af os nok prøvet i hvert fald et par stykker af de klassiske muligheder. Der er dog en ting, som vi oftest overser, og det er ferier på vandet. I forhold til mulighederne for at holde ferie på vandet, så er der alt for få af os, der faktisk udnytter disse muligheder.

Dette indhold er sponsoreret.

Mulighederne for en ferie på vandet er rigtig mange, du kan vælge et krydstogt, du kan leje din egen båd og sejle rundt, du kan tage på rundfart i nærmest hele verden ved at være på vandet. Vandet byder faktisk bare på mange muligheder generelt, det behøver nemlig ikke kun at være ferie, du kan også vælge at transportere ting over vandet, som siden Daugaard viser os, så er der også gode muligheder for søtransport.

Hvorfor er der så ingen, der gør det?

Spørgsmålet ovenover her har garanteret også været i dit hoved under læsningen af dette. Fordi hvis mulighederne er så gode, hvorfor i alverden er der så ingen, der benytter sig af det? Svaret til dette er ret simpelt, og det er simpelthen fordi, at langt de fleste slet ikke tænker over, at denne mulighed er der.

Et par timers fjernsyn, og du har garanteret allerede set de første fem reklamer for charterferier, skiferier og meget andet. Men noget, som du garanteret ikke har set, er en reklame for bådudlejning til private eller en reklame for et nyt krydstogt. Dette er helt klart en af grundene til, at folk helt glemmer, at denne mulighed rent faktisk også er der. Vi kan dog ikke tvinge dem til at sende flere af disse reklamer, men vi kan gøre os selv og hinanden den tjeneste at minde os selv om, at denne mulighed er der.

Ferie på vandet kan også være et godt, frisk pift, langt de fleste af os kender charterferierne ud og ind, og derfor kan det være ret vildt og grænseoverskridende at bytte dem ud med, at man selv skal på vandet med familien. Måske kræver en bådtur i sommerferien lidt overtalelse, og specielt over for børnene, men hvis du først får familien overtalt, så er det helt klart en tur, som I sent glemmer.

Send til en kollega

0.096