23948sdkhjf

Hjemmearbejdspladser kræver de rigtige remedier

Dette er sponsoreret indhold

Danskerne arbejder hjemmefra som aldrig før. Grundet den globale sundhedskrise er et rekordstort antal af danskere hjemsendt fra deres arbejdsplads og dermed henvist til hjemmekontoret. Det har både sine fordele og ulemper for de danskere, der arbejder hjemmefra, da der måske bliver mere tid til praktiske gøremål. Omend kan en hverdag med en hjemmeskole for børnene og praktik for at få det hele til at gå op gøre det svært at være produktiv for en stor del af de hjemsendte medarbejdere. Dog har en lang række danske virksomheder med hjemsendte medarbejdere været gode til at hjælpe dem med at etablere en produktiv arbejdsplads. Arbejdsstol, skærme, hæve-/sænkeborde og andre arbejdsværktøjer er blevet indkøbt for at fremme produktiviteten hos de hjemsendte medarbejdere. I denne artikel tager vi et kig på, hvordan det optimale arbejdssetup skulle se ud. Læs med og bliv klogere på, hvordan du skal sætte din hjemmearbejdsplads optimalt op for at kunne arbejde produktivt og koncentreret i denne usædvanlige situation.

Både offentligt ansatte og private arbejder hjemmefra

Det er mennesker i alle erhverv og på tværs af brancher, der i disse dage er sendt hjem fra arbejde. Både offentlige og privatansatte medarbejdere har måttet etablere sig på hjemmekontoret.  Siden landet for første gang blev lukket ned i marts 2020, har vi måtte vænne os til et meget omskifteligt arbejdsmiljø. Først skulle vi arbejde hjemmefra - så måtte vi komme tilbage på arbejde - så måtte vi hjem igen. Derfor har det krævet meget af medarbejderne i det seneste år konstant at skulle vænne sig til et skiftende arbejdsmiljø - og for at kunne producere på et optimalt niveau må man altså designe et produktivt hjemmearbejdsmiljø. Herunder får du opskriften på, hvordan du designer et produktivt arbejdsmijø på hjemmekontoret.

Kræver det rigtige setup for at være produktiv hjemmefra

Når du skal arbejde hjemmefra, så er der flere forskellige ting, der er vigtige. Først og fremmest er din kropsholdning og position meget vigtig at have opmærksomhed på. Derfor er det en god idé at anskaffe sig en ergonomisk korrekt arbejdsstol og et justerbart skrivebord. Derudover skal det helst foregå i et særskilt rum fra resten af din lejlighed, så du kan udelukke forstyrrelser. Til sidst et lille tip, der i og for sig også gør sig gældende uanset, hvor du skal arbejde: Sluk for notifikationerne på dine sociale medier. Det er en forstyrrende kilde til afbrydelser af dit arbejde og notifikationer er sjældent vigtige på sociale medier.

Send til en kollega

0.031