23948sdkhjf

Reolguide: Vælg de bedste stålreoler til opgaven

Find de rette stålreoler til værkstedet - hvor arkivreoler i stål er standarden, når du har brug for en alsidig løsning til opbevaring, finder du også reoler møntet specifikt på fx dæk, nipsting og rør

Dette i form af dækreoler, plukreoler og grenreoler. Antallet af hylder, reolens længde og bredde varierer mellem modeller, så du altid kan finde en god reol til at stå i værkstedet.
Gå på udkig i udvalget af reoler i stål. Fælles på tværs af reoler er god bæreevne og holdbarhed.

Sortér nipsting med plukreoler
Plukreoler kommer med et væld af kasser og gør organisering til en nem sag. Forskellige typer skruer og søm kan du opbevare i disse reolers beholdere, så de ikke bliver blandet sammen, og du hele tiden kan holde styr på, hvor mange af fx en bestemt type stjerneskrue du har tilbage. Plukkasserne finder du i forskellige farver, hvor sort, grå og blå kan nævnes som de mest dominerende. Hav øje for kassernes dybde, når du sammenligner forskellige plukreoler.

Gem rør ergonomisk med grenreoler
Grenreoler holder dine brædder, rør og tømmer oppe, så du nemt kan få håndfæste om dem og løfte dem. De kommer i forskellige bredder, hvilket også giver forskellige egenskaber, hvad grenenes placering angår. Du kan derfor finde dobbeltsidede grenreoler på 100 cm og noget bredere modeller på 200 cm. Med grenreoler sat op i værkstedet skal du ikke længere lave usikre, foroverbøjede løft for at få fingre i dine brædder. Det gør dem en anelse ergonomiske.

Dækreoler til over 50 dæk
Dækreolers hylder er egentlig bare to stykker stål, der holder dækkene over gulvet. Du kan få modeller med plads til flere bilers dæk, fx en dækreol med tre fag, to bærelag og 576 cm længde, hvilket giver en kapacitet på 54 dæk. Mindre modeller findes også, der fx blot har plads til dækkene for et par biler. En dækreol er selvsagt perfekt til bilværksted og -forhandler.

Hør forhandleren om særreoler
Som du kan se, har du flere muligheder, når det gælder at finde de rette stålreoler til dit værksted. Her bør også nævnes, at visse forhandlere tilbyder at samle reoler med de mål, du måtte ønske dig. Står du fx med behov for en reol med enorm højde, der er smal, er det ikke umuligt at samle den rigtige reol til dig. Vid, hvad du har brug for – og hør hos forhandleren.

Send til en kollega

0.063