23948sdkhjf

Plasmaskærer revolutionerer indenfor skæring

Uanset om det er metal, træ, plastik eller keramik, der skal skæres i, så findes der en maskine, der klarer det på en smart og effektiv måde, og det er plasmaskæreren.

Plasmaskærere er specielt godt egnet til bearbejdning og skæring af metal. Plasmaskæreren er nemlig en maskine, der tilbyder mange forskellige former for bearbejdning. Herunder tæller oxygenskæring, boring, fræsning, tapping, countersinking og scribing.

Optimering af arbejde
Det at plasmaskæreren tilbyder så stor variation i udførelsen af opgaver, gør at man som bruger af den kan løse selv de mest komplicerede opgaver. Det muliggør desuden også, at man klare både større opgaver, men også små opgaver uden at skulle outsource sit arbejde med de forskellige materialer. 

Udover at plasmaskæren er fleksibel i dens kunnen og derfor kan tilpasses til det enkelte behov, så har maskinen også muligheden for at kunne udstyres med op til 4 oxygen-skærehoveder, så man kan optimere sit arbejde ved at udføre mere arbejde indenfor samme tid.

Troværdig leverandør af plasmaskærer
Har du en virksomhed, der arbejder med bearbejdning og skæring af metal, træ, plastik eller keramik, og søger du en leverandør af plasmaskærer til dit arbejde? Så er her et godt bud på en troværdig og erfaren leverandør af plasmaskærer, og det er IP Maskiner A/S. 

IP Maskiner leverer kvalitetsmaskiner, der opererer med den nyeste teknologi, så man altid er sikker på at få det bedst mulige resultat. IP Maskiner leverer desuden også plasmaskæremaskiner, der anvender CNC-styresystemer. Det betyder, at maskinerne er yderligere optimeret, når det kommer til anvendelighed og effektivitet i selve driften. 

IP Maskiner kan også imødekomme ekstra boringsstationer, der kan tilføres deres forskellige plasmaskærere, hvis der er behov for det. Derudover findes der op til 24 forskellige slags boreværktøjer, som kan bruges til plasmaskærerene, hvilket gør, at det kun er fantasien, der sætter grænser, når det kommer til det færdige produkt, der skal laves.

Send til en kollega

0.032