23948sdkhjf

Derfor skal jeres virksomhed bruge tipcontainere

En genial måde at affaldssortere på

Tipcontainere er en fantastisk måde at håndtere affald på. De er designet til at holde skrald og andet affald på ét sted, så det er let at samle op og bortskaffe. Tipcontainere er meget alsidige og kan bruges til en lang række af forskellige materialer, som metal, træspåner, træ, cement og plast mm. Her er det muligt at få dem i mange forskellig farver, så det er nemmere at skelne mellem dem.

Tipcontainere til alt slags vejr

Tipcontainere er lavet af stærke materialer, der kan modstå vejr og vind. Det vil sige, at de er sikre og robuste nok til at stå udenfor - alle tider på året. De kommer i forskellige størrelser med en volume på 150 L og helt op til en volume på 3000 L. På den måde passer de til rigtig mange forskellige behov - uanset om de skal bruges på værkstedet eller i industrien. Derudover kan de tilpasses med forskellige typer låse, så du kan holde dit affald sikkert.

Tipcontainere er også miljøvenlige. De er lavet af stærke materialer, der ikke skader miljøet, og de er designet til at reducere mængden af affald, der ender i naturen. Derudover er de meget alsidige, da de er nemme at flytte rundt og transportere samt smarte, da de som regel kan bruges sammen med en gaffeltruck.

Få det rigtige tilbehør til en tipcontainer

En tipcontainer er et genialt redskab til affaldssortering, og man kan med fordel overveje tilbehør. Her har man som regel mulighed for at tilkøbe hjul til selve containeren, hvis man ikke har en gaffeltruck til rådighed, når den skal tømmes. Hjulene giver mulighed for at skubbe containeren med håndkraft og kan med fordel bruges ved steder, hvor der er pladsmangel. 

Derudover kan man tilkøbe låg til tipcontaineren. Her vil de enten være plane eller høje, hvilket betyder, at man kan designe sin tipcontainer ud fra lige netop de behov, som man selv har.

En professionel samarbejdspartner 

Hvis du står med en ønske om effektiv affaldssortering, så er Bleva altid klar til at hjælpe dig. De forhandler et bredt udvalg af forskellige tipcontainere, der gør det nemmere for dig eller din virksomhed at samle jeres affald. Hvis du er i tvivl om hvilken en, der passer til dit behov, så er de altid klar på at hjælpe med at finde den helt rigtige løsning ud fra dine egne krav. 

Send til en kollega

0.047