23948sdkhjf

Bearbejdning af emner med stansning og boring

Står du eller din virksomhed og skal have bearbejdet nogle emner, men er i tvivl om, hvilke metoder og maskiner der vil være de rette for dig? Der er den dag i dag uanede mængder muligheder for bearbejdning af emner, men denne artikel vil hjælpe dig godt på vej. Læs med her, og bliv klogere på stansning og boring som metoder på bearbejdning af emner.

Præcis og effektiv pladebearbejdning

I industrien er der mange metoder hvorpå, man kan få bearbejdet sine emner. Med boring og stansning får du to højteknologiske og præcise metoder, som sikrer dig en effektiv proces. Processen giver dig samtidig mulighed for at arbejde med komplicerede emner, der gør, at du kan tilpasse emnerne efter dine behov. Læs mere om de enkelte metoder her. 

Stansning

Stansning kan foregå både manuelt og automatisk og uanset volumen på emnet, som skal bearbejdes, opnår man konkurrencedygtige priser og lave enhedsomkostninger. Stansning giver samtidig mulighed for at arbejde med mere komplicerede emner som for eksempel buede plader med huller og undersænkninger. Denne form for bearbejdning sikrer en maksimal udnyttelse af de enkelte emner, hvilket resulterer i mindre spild, som dermed er mere lønsomt. 

Boring

Boring bruges til at lave huller i emner og er typisk den sidste del af en bearbejdningsproces, hvilket gør, at emnet på dette tidspunkt har en meget høj værdi. Det betyder, at man ved boring skal være meget forsigtig og tage højde for en række forskellige detaljer ved materialet såsom hårdhed og stabilitet, så man ikke forårsager nogen skader på emnet. Her er der mulighed for at få boret huller i mange forskellige størrelser, hvor aflange huller også er en mulighed.

En stærk partner som leverandør

Boring og stansning er blot to af mange muligheder for bearbejdning af emner, og det kan virke uoverskueligt at vælge metode. Derfor kan det være en god idé at søge hjælp hos professionelle, som kan give den rette rådgivning. Hos IP Maskiner er deres hovedfokus at hjælpe kunderne i identifikationen af muligheder og behov, udvælgelse af den rette maskine og god service gennem hele processen. De står klar til at være leverandør af din næste bearbejdningsopgave. 

Send til en kollega

0.031