23948sdkhjf

Realisér dit projekt med laserskæring

Den dag i dag er det muligt at bearbejde materialer på mange forskellige måder. Der er mange muligheder for at realisere dit projekt og en af dem, der har vundet frem, er laserskæring. Laserskæring er inden for de sidste 20 år blevet mere og mere populært. Men hvad er det helt præcist, der gør laserskæring så specielt, og hvad kan det bruges til? Læs med i denne artikel og bliv klogere på de uanede muligheder.

Hvad kan man bruge laserskæring til?

Laserskæring er en termisk proces, der bruges inden for pladebearbejdning. Her er det muligt at skære i forskellige materialer ved hjælp af en laser, så materialets overflade opvarmes til sådan et punkt, at det smelter eller fordamper. Det betyder, at man kan skære i specifikke emner ved hjælp af en laser og dermed udskære materialer efter eget ønske. Teknologien er meget fleksibel, da der er stort set ingen grænser for, hvad man kan udskære, og det er muligt at producere dele med både skarpe, runde og tynde dele.

Fordele ved laserskæring

Laserskæring kan bruges til stort set ethvert behov i både små og store virksomheder, da der findes ekstremt mange fordele ved lige netop denne type af pladebearbejdning. Vi har samlet de 3 mest væsentlige for overskuelighedens skyld:

  • Laserskæring kan bruges til mange typer af materialer. Det er en fleksibel måde at arbejde på, og det betyder, at man kan producere materialer inden for metal, plast, træ og læder.
  • Laserskæring er væsentlig mere præcis end andre typer af pladebearbejdning. Laseren er knyttet til en computer, hvilket betyder, at den er programmeret til at skære på en bestemt måde ud fra en tegning. På den måde vil skæringen være væsentlig mere præcis og effektiv end andre typer af pladebearbejdning
  • Laserskæring kan bruges til mange forskellige størrelser. Maskinerne kan arbejde i tykkelser fra 0,5 mm helt op til 70 mm, så det kan bruges til mange forskellige typer af emner. 

Find den rigtige samarbejdspartner

Hvis du står med et projekt, der kræver laserskæring, så har du også brug for en kompetent og professionel samarbejdspartner. MAWI Stål og Rustfrit er eksperter inden for laserskæring med mange års erfaring. De realiserer dit projekt i tæt dialog med dig eller din virksomhed, så der altid er taget hånd om egne krav og behov. De har en moderne maskinpark, attraktive priser og et kvalitetssikret slutprodukt. 

Send til en kollega

0.062