23948sdkhjf

Find et lager til din virksomhed her

Er du på udkig efter et lager til din virksomhed, så læs med her.

Du behøves ikke at investere i et stor lager til din produktion, der findes nemlig mange lager til leje. Hvis du mangler et lager til din virksomheds produktion, er du kommet til det rette sted.

Sådan finder du et lager i nærheden af dig
Det skal naturligvis være fordelagtigt for dig at leje et lager, og derfor er det en god ide at finde et lager i nærheden af dig. Men hvordan gør man så lige det, tænker du sikkert? Med Lokalebasens søgemaskine kan du nemt og hurtigt finde et lager i nærheden af dig. Her vil du nemlig kunne finde alle de garager samt produktions- og lagerbygninger, der er ledige tæt på dig. Ved at taste din landsdel ind, får du en oversigt over de løsninger, der kunne være aktuelle for dig og virksomhed. Det kan naturligvis godt være tilfældet, at der ikke lige er noget ledigt på nuværende tidspunkt, som er relevant for dig. Havner du i den situation, så bare rolig. Du kan nemlig tilmelde dig en søgeagent, der vil give dig besked, når noget relevant for dig bliver ledigt. På den måde kan du hele tiden være opdateret om mulige løsninger i dit område.

Få hjælp til at udforme din erhvervslejekontrakt
Det kan godt være en lidt kompliceret affære at finde hovede og hale i de mange juridiske forpligtelser, der er i forbindelse med at leje et lager til et erhvervsmæssigt formål. Der skal naturligvis laves en erhvervslejekontrakt ved leje af et lager eller produktionsbygning. I den forbindelse har Lokalebasen udformet en service, der gør det nemt for dig at lave en erhvervslejekontrakt. Ja, du kan faktisk udfylde den på blot 30 minutter. Det er naturligvis vigtigt, at din erhvervslejekontrakt er udarbejdet professionelt, så du skaber troværdighed og sikkerhed for udlejer og dig som lejer. På Lokalebasen vil du kunne finde en formular, der er udarbejdet specifikt til erhvervslejemål. For den sølle pris af 349 kroner kan du have udfyldt din erhvervslejekontrakt på blot 30 minutter. Det gør hele processen lidt nemmere, og du kan hurtigere komme i gang med at bruge bygningerne.

Hvad skal erhvervslejekontrakten indeholde?
Når du skal udarbejde din erhvervslejekontrakt, er der 7 meget simple oplysninger, som du skal inddrage i kontrakten. Det er nemlig vigtige oplysninger som udlejeren, lejeren, anvendelsen, placeringen, standen, perioden samt økonomien.

Det er vigtigt at få dokumenteret helt explicit, hvem både udlejeren og lejeren af lokalerne er. Det er altså de vedrørende parter, som skal nedskrives her. Dernæst er det også en nødvendighed at bekendtgøre, hvad lokalerne skal bruges til? Hvordan vil du anvende lokalerne? Samtidig skal det også dokumenteres, hvor lokalerne ligger samt perioden for lejemålet. I den forbindelse skal du også have med, hvilken stand lokalerne er i ved lejemålets startperiode. Og sidst men ikke mindst skal du dokumentere, hvad lokalerne koster at leje. Når du har dokumenteret alle disse oplysninger, kommer lejekontrakten til din e-mail.

Send til en kollega

0.032