23948sdkhjf

Oplev Sydsjælland – tag på Bed and Breakfast

og den danske idyl

Haslev bed & breakfast er det perfekte sted for dig, der gerne vil opleve den danske idyl. Over hele landet finder du små, hyggelige steder, hvor du kan overnatte. Tag til naturskønne Sydsjælland og opleve de grønne skove, og slå et smut forbi Skovtårnet i Haslev. I og omkring finder du en række privatejede bed and breakfast, hvor ejerne har indrettet dem alle unikke, så der med garanti er noget, som falder i din smag.

 Hvad er et bed and breakfast?

Som navnet også indikerer er et bed and breakfast et sted, der tilbyder overnatning med morgenmad. Det er ofte et billigere alternativ til det traditionelle hotel. En stor del af de danske bed & breakfast er privatejet, hvor familien bor i den ene ende, mens den anden ende af huset lejes ud til gæster. Du kan både finde hele lejligheder, samt små charmende værelser. Da størstedelen af de danske bed & breakfast er privatejet er det som oftest kun muligt at betale med kontanter eller via diverse apps til smartphones, såsom Mobilpay og Swipp.

 Hvorfor besøge Sydsjælland?

Oplev Sydsjællands natur, og tag på opdagelse i historiske byer. Det smukke ved at tage på ferie i Danmark er, at man kan opleve noget af den smukke natur vi har. Alene på Sydsjælland kan du opleve alt Stevns Klint, som også er at finde på UNESCO Verdensarv liste, eller Faxe Kalkbrud. Får du brug for at lave noget andet, når du besøger Sydsjælland, kan du indenfor en time være i hovedstanden, hvor der er rig mulighed for at shoppe på strøget eller måske slå et smut forbi Amalienborg og vinkle til Dronningen. Elsker du at få et sus i maven, kan du tage i forlystelsesparken Tivoli. Skal du ikke til København, men kunne du alligevel godt bruge en tur i en rutsjebane, så kan du også besøge den Sydsjællandske forlystelsespark BonBon-land.

 Brug for et sted at overnatte?

Et oplagt valg er Bed and Breakfast ved Edelsminde. Et hyggeligt og charmende lille sted, hvor den oprindelige gård kan dateres helt tilbage til 1800-tallet, men den nuværende bygning er fra 1932. Ligesom den gang bærer bygningen stadig samme navn, nemlig Edelsminde. Det lille hyggelige sted støder direkte op til Gisselfeld kloster, og det 40 hektar store slotshave. Rejs tilbage i tiden, og oplev den historiske slotstemning, når du besøger Gisselfeld kloster. Gå igennem de smukke gange og de storslået festsale. Blot 6 km. fra det hyggelige Bed & Breakfast, Edelsminde ligger den gamle stationsby Haslev. Med sin centrale placering på Sydsjælland kan du let komme til og fra de mange seværdigheder.

 Hvad venter du på?

Mulighederne er mange, og over alt i landet finder du små charmende bed & breakfast, der alle står klar til at gøre din næste ferie uforglemmelig. Leder du efter et sted at holde en mindre konference eller måske et firmaarrangement uden for byen? De fleste bed and breakfast tilbyder også leje af mødelokaler. Ønsker du, at besøge et af de danske bed & breakfast er det som oftest en fordel af book forud for opholdet.

 

Send til en kollega

0.031