23948sdkhjf

Find billige selskabslokaler

Det koster noget at flytte festen til et andet sted end derhjemme eller kontoret. Man betaler selvfølgelig for leje af lokaler samt ofte for mad og service, når man vælger at være ude.

Men det er også en forkælelse af gæsterne – og en selv. Frem for at man skal stresse over, hvordan der ser ud derhjemme, eller om man har fået styr på alle ingredienserne til maden, så kan man slappe af og bare nyde at blive vartet op.


Det kan godt betale sig. Og man behøver faktisk ikke at slippe en formue. Find billige selskabslokaler ved at orientere dig på nettet og spørge i din omgangskreds. Måske nogle af dine venner eller familie har haft fantastiske oplevelser et bestemt sted. Du slipper for lidt af stressdelen ved at være vært, hvis du lejer et lokale til dig selv og gæsterne.

Få serveret lækker mad
En af de helt store fordele ved at holde sit event ude i byen er, at man kan blive opvartet med sublim mad. De fleste selskabslokaler kommer med personale og et køkken, der leverer alt godt til ganen. For eksempel Madklubben er kendt for at levere stemningsfulde selskabslokaler og god service. Her kan man både holde firmafrokoster og møder eller bryllup og konfirmation. Så er der ellers sørget for gode rammer, så man ikke skal bekymre sig om ret meget.

Hvad enten du er til oksemørbrad, rejecocktail eller forskellige sunde salater, så kan du helt sikkert finde et selskabslokale med catering, der passer til dig og dine behov. Det kan være, at du er vegetar, eller at virksomheden fører en vegetarisk politik for miljøets skyld. Den kan også være, at der er krav til type af desserter eller forretter. Eller måske til eksotiske vine? Uanset hvad så handler det om at finde et sted, der matcher dine krav.

Leje af selskabslokaler uden mad
Vil man gerne spare på budgettet, eller ønsker man at lave en slags kollektiv middag, hvor alle tager en ret med, kan man selvfølgelig også leje selskabslokaler uden forplejning. Nogle steder kan man bestille lokaler udelukkende eller eventuelt med lidt opdækning eller et anlæg til. Det kan være oplagt, hvis man eksempelvis holder julefrokost og får catering bragt ind udefra.

Man kan ofte spare penge ved at leje sig ind på eksempelvis skoler eller efterskoler, hvor de har en fællessal. Her kan man slappe af med gæsterne i meget uforpligtende rammer. Sådanne muligheder ligger i den lave ende af skalaen rent prismæssigt. Hvor at man selvsagt kommer en del højere op, hvis man lejer sig ind ved Brødrene Price i indre by i København.


Både lokaler og lokation har noget at sige, når det kommer til pris. Det vil – som alt andet – også svinge efter, hvilken by man befinder sig i. Pris er selvfølgelig kun en af de ting, du bør overveje, når du finder et billigt festlokale. Det kan også være, at du har andre krav såsom plads eller indretning. Ved at besøge stedet inden du booker, kan du snildt få en fornemmelse af, om det er dig.

Send til en kollega

0.031