23948sdkhjf

Officepakken - hvilken passer til dig?

De fleste ved efterhånden, hvor nødvendigt det er at have en eller anden officepakke installeret på sin computer.

Men står du overfor at skulle investere i officepakken for første gang, kan det være forvirrende at finde rundt i, hvilken du præcis skal vælge. Det samme gælder, hvis du skal forny din pakke, for det er ikke sikkert, den forrige løsning stadig er den bedste. 

Der findes som udgangspunkt tre forskellige officepakker at vælge imellem. Få overblikket her, og find ud af, hvilken pakke der passer til dine behov. 

Løsning #1: Microsoft Office Home & Student
Office Home & Student passer særligt godt til dig, der er studerende. Pakken kan dog også være idéel til dig, der leder efter pakken til hjemmebrug eller såkaldt privatbrug. I pakken får du Microsoft Office Word, PowerPoint, Excel og OneNote. 

Office Home & Student er den mindste Officepakke, og derfor også den billigste. Men du kan stadig download Office pakken med dansk support - så længe, du altså vælger den rette forhandler. 

Løsning #2: Microsoft Office Home & Business
Office Home & Business pakken fra Microsoft er et lille step up sammenlignet med Student, da du her får Outlook med i dit køb. Det gør denne pakke til et godt valg for dig, der ønsker at bruge Office-pakken i arbejdsøjemed. 

I pakken får du således Microsoft Office Word, PowerPoint, Excel, Outlook og OneNote. 

Løsning #3: Microsoft Office Professional Plus
Løsning nummer tre er den fuldt udrustede pakke, for her får du samtlige Microsoft Office-programmer med i købet, hvilket tæller Microsoft Office Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access, Publisher samt OneNote. 

Pakken er perfekt til dig, der har brug for adgang til alle Microsoft Office-programmerne i forbindelse med eksempelvis arbejde. Det eneste minus er dog, at denne pakke ikke er kompatibel med Mac. 

På udkig efter styresystem til virksomhed? Prøv Windows 10 Pro licens
Når du driver en virksomhed, er det vigtigt, at du har et sikkert styresystem med mulighed for support. Med Windows 10 Pro får du adgang til alt den teknologi, du har brug for, for effektivt at drive en moderne virksomheds. 

Det betyder, at du kan vinke farvel til tekniske problemer og forsinkelser, og i stedet kan I i virksomheden koncentrere jer om det, der er vigtigt. Få din Windows 10 Pro licens nu og tag virksomheden til nye højder. Windows 10 Pro kan nemt skræddersys til jeres virksomhed, så I får det setup, der giver mening for jer. 

Send til en kollega

0.031