23948sdkhjf

Skab din egen hjemmeside og høst alle de digitale frugter

En hjemmeside er strengt talt alfa og omega i denne digitale verdenstilstand. På en hjemmeside er du altid i kontakt med mulige kunder (eller andre du gerne vil have ser din hjemmeside).

Alle er efterhånden vant til bekvemmelighed i alle aspekter af livet, så hvis du ikke også tilbyder dette (via f.eks. en hjemmeside), låser du dig selv ude af det moderne marked. Hvis du vil hjælpe dig selv, kan du vælge at lave en WordPress hjemmeside. WordPress hjemmesider er kendt for at være nogle af de mest brugervenlige på markedet – og da bekvemmelighed er så vigtig, som det er, betydet dette meget for at besøgeren bliver til en kunde. WordPress hjemmesider er desuden også nemme at håndtere for ejeren, da de gør det hele overskueligt.

Gør høsten på din hjemmeside endnu mere frugtbar
Hvis du gerne vil have så meget som muligt ud af din hjemmeside, kan du overveje at gøre nogle af følgende ting:

- Prøv så vidt muligt at få din hjemmeside højt op på Googles søgeliste. De færreste trykker videre til side nr.2 eller. Dette kan du opnå ved b.la. at bruge gode, beskrivende og populære søgeord, der passer til, hvad end din hjemmeside omhandler. Det skal være ord, der ofte bliver skrevet som søgeord.

- Gør hjemmesiden så overskuelig og nem for besøgeren som mulig – WordPress hjemmesider kan f.eks. hjælpe med dette. Derudover kan du også sørge for at indrette hjemmesiden, så besøgeren nemt kan finde rundt – og hvis du sælger noget, kan du gøre det klart, hvordan besøgeren køber noget, så der er større sandsynlighed for, de gør det.

- Få din ”click through rate” til at stige (hvor mange, der trykker på din hjemmeside). Skriv en hjælpsom og interessant tekst, der står under linkets navn, når det ses på Googles søgeliste.

Send til en kollega

0.063