23948sdkhjf

Optimer rejsen fra kød til købeklare produkter

Madindustrien er en benhård branche. Når du arbejder med produktion af fødevarer, ved du, at der ikke er meget albuerum i forhold til dine omkostninger, når du skal få flest mulige produkter ud af din produktion.

Effektivitet er nøgleordet. Her har du sikkert en masse maskiner, der gør det billigere og nemmere for din virksomhed at producere mest mulig. Men du kigger sikkert stadig altid efter muligheder for at effektivisere din produktion. En af de bedste muligheder for at effektivisere er manufacturing execution system (MES). Automatiske systemer og proceslinjer til kødindustrien. Det er systemer, der hjælper dig med at overvåge og effektivisere din produktion. Et job, der ellers ville kræve mange arbejdstimer at klare.

Giver dig overblikket
Det er altid vigtigt at effektivisere. Det er dog mindst lige så vigtigt at vide med sikkerhed, at du når både produktionsmål og kvalitetsmål. Manufacturing execution system (MES) sørger for at give dig overblik over begge dele. Alt sammen fra en computerskærm. Manufacturing execution system (MES) hjælper dig blandt andet med:

- Planlægning af dine ordrer og håndtering af disse.

- Kontrol af din proces

- Vægtning og mærkater

- Måling af, hvordan dine produktion præsterer

- Logistikken i din produktion

- Integration af forskellige ting i forbindelse med din produktion

- Samling af data

- Håndtering af dine varehuse

- Din evne til at spore produkter

Det er kort sagt kvalitet, fleksibilitet og effektivitet.

Spar penge på lønning
Når manufacturing execution system (MES) kan klare så mange opgaver, betyder det, at du kan spare penge. Du behøver ikke at have folk til at gå rundt og dobbelttjekke alle de opgaver, systemet klarer for dig. I stedet for at have 50 medarbejdere, kan du nøjes med en enkelt, der sidder ved skærmen og holder øje med, at alting kører, som det skal. Det kan give dig en forkant i forhold til konkurrenterne, fordi du mindsker dine omkostninger.

Send til en kollega

0.031