23948sdkhjf

Hav altid kaffepuder og en god maskine ombord

Kaffe er altid godt. Dog ikke, når man skal sove. Ellers må man sige, at kaffe er en af de ting, der går menneskelivet værd at leve. Det har mangen en sømand erfaret, når broen skulle natbemandes, og alle skulle holde sig vågne og fokuserede på kompasset og andre sejlende. En nattevagt på broen uden kaffe, er vel nærmest ikke til at forestille sig. Hvor mange kollisioner, der er undgået, takket være kaffens opkvikkende virkning, er ikke til at sige.

Men kaffe behøver ikke at være doven filterkaffe, heller ikke ombord på et skib. Man kan sagtens få rigtig god kaffe til besætningen uden at skulle ansætte en sødygtig barista. Senseo er et godt bud på et kaffekoncept til de sejlende. Man kan anskaffe en kaffemaskine til kaffepuder, som kan forsyne natholdet med den bedste kaffe, som er langt fra filterkaffe i smag. Det er en fornøjelse at tage en slurk af en god kop Senseo kaffe. Smagen betyder faktisk noget, når det handler om kaffe.

Man falder ikke i søvn af pudekaffe

Der findes mange gode varianter af Senseo kaffe, som gør, at man kan holde sig vågen om natten. Og når dagholdet står op, så kan de passende erstatte hovedpuderne med kaffepuder, der blødt og lækkert nok skal give dem øjne oven på nattens drømme og hvile i køjerne. Der er ikke noget bedre, end at vågne op til en god kop kaffe. Det kan vi vist alle snakke med om.

Og Senseo har det, der skal til for at give både nathold og daghold det energiboost, der skal til for at holde skuden på ret kurs. Med Senseo i koppen kommer man sikkert i havn. Og med en god smag i munden ovenikøbet. Det er god fornuft at have en Senseo-maskine ombord og være godt forsynet med gode kaffepuder. Der er mange varianter at vælge imellem. Både klassisk kaffe og mere café-agtigt. Noget for en hver smag.

Prøv jer frem

Med et godt udvalg af forskellige varianter af Senseo-puder, kan det blive en hel lille beskæftielse at finde ud af, hvilken smagsvariant der smager bedst. Og det bedste af det hele er, at man ikke behøver at have det store kørekort til kaffemaskine for at brygge sig en god kop kaffe. En kop pudekaffe er hurtigt lavet, men smager som om, den har været kælet længe for.

Lad kaffeglæden skylle hen over skibet. Der skal være små glæder ved alle vagter ombord, og kaffeglæden bør være en af dem. God kaffe holder humøret højt og hjælper med at holde fokus. Og en dejlig smagsoplevelse giver lige det ekstra, der skal til for at redde dagen, selv når bølgerne går højt.

Send til en kollega

0.067