23948sdkhjf

Rejs med bus og færge fra Aarhus til København

Er du træt af at køre i din egen bil, når du skal til Sjælland? Så kan du vælge at køre med KOMBARDO EXPRESSEN, hvor nogle afgange tager MOLSLINJENs færger over Kattegat. På den måde kan du spare brændstoffet og slitagen på bilen og køre med KOMBARDO EXPRESSENs busser - men stadig nyde en hyggelig færgefart over de brusende bølger. Du kan blandt andet køre fra Aarhus til København - men også til og fra mange andre byer.

Annonce fra Kombardoexpressen

4 gode grunde til at køre med bus

Ombord i KOMBARDO EXPRESSENs busser kan du læne dig tilbage i sædet, mens du læser en god bog eller tager en lur. Du kan også koble dig til det gratis internet og holde kontakten med familie, venner eller kollegaer. Derudover er der flere fordele ved at køre med bus i stedet for at køre den lange vej mellem Jylland og Sjælland selv. Bliv klogere på, hvorfor du bør vælge bus frem for bil herunder.

1.      Du slipper for selv at tage rattet

Når du kører med bus slipper du for selv at køre den lange tur fra Jylland til Sjælland, hvilket betyder, du kan lave alt muligt andet på turen. Som nævnt tidligere kan du koble dig til bussens gratis internet og holde kontakten med familie og venner. Derudover kan du tage arbejdet med på turen, så tiden bliver brugt fornuftigt. Rejser du med andre, kan du også holde fuld fokus på samtalen i stedet for landevejen.

2.     Du slipper for køer og afgifter ved broerne

Når du kører med KOMBARDO EXPRESSENs busser, slipper du for at betale broafgift, og du kan stadig nyde udsigten over vandet fra Lillebætsbroen og Storebæltsbroen. Nogle af KOMBARDO EXPRESSENs ruter fra Midt- og Nordjylland tager endda MOLSLINJENs færger, så du får den fulde oplevelse på vandet, som vi jo foretrækker hos Søfart.

3.     Rejs med alle dem, du vil

I en bil er der begrænset plads, hvilket der også er i en bus, men der er dog plads til lidt flere. Du har derfor mulighed for at rejse flere personer, når du tager bussen frem for bilen. Derudover kan du købe pladsbilletter hos KOMBARDO EXPRESSEN, selvom det ikke er et krav, så du er sikker på, at du sidder sammen med alle dem, du rejser med. På den måde kan du få en god tur med venner, familie eller kollegaer, hvor I alle er samlet i ét køretøj.

4.    Nyd din frokost uden at tage et stop

En helt almindelig køretur fra Jylland til Sjælland kræver som regel mindst ét stop afhængig af, om du starter turen i Fredericia eller i Skagen. Det kan blandt andet være for at spise frokost, komme på toilettet, strække benene eller tanke bilen. Men når du kører med bus, kan du spise maden ombord i bussen og strække benene kort ved at rejse dig op. Nogle busser har også et toilet, hvor du kan få tisset af.

Bestil din busbillet på kombardoexpressen.dk

Du kan læse meget mere om dine muligheder for at køre med KOMBARDO EXPRESSENs busser fra og til flere byer på Kombardoexpressen.dk. Her kan du også bestille en billet til dig - og dine eventuelle medrejsende. Afhængig af hvor du skal rejse fra og til, kan du vælge mellem flere daglige afgange.

Send til en kollega

0.047