Madkursus for skibsassistenter og hovmestre
I alt DKK 4.500 ekskl. moms
Kurset udbydes både på Sjælland og Jylland.
Formålet med kurset er også at gøre dig mere bevidste om sund mad og demonstrere hvordan du nemt kan tilberede sund hjemmelavet mad om bord, der smager skønt. Det gør vi ved at dele færdigheder og inspiration til nye tilberedningsmetoder, opskrifter og råvarer, så du som mad-ansvarlig kan tilberede nærende og velsmagende mad om bord, også på skibe, hvor pladsen er trang i kabyssen.
Kurset vil bestå både af praktisk undervisning og teori. Vi tager udgangspunkt i de officielle kostråd, og hovedtemaet er madens smag. På kurset laver og smager vi mad sammen og du får opskrifter, køkkentricks og øvelser, som du nemt kan tage med hjem på skibet.
Kursets indhold tilrettelægges både til skibsassistenter, der laver mad ombord til besætning, samt hovmestre og du vil efter kurset blive endnu bedre til at:
· tilberede mad, der smager
· organisere forberedelse og madlavning så du også kan passe de andre opgaver på skibet
· sikre varieret og sund hjemmelavet mad
· forkæle dig selv og dine kolleger om bord med hjemmebag og sanselig mad
· sætte spot på og følge sæsonens frugt og grønt, for mest bæredygtig madlavning
· bruge de smagfulde rester, madspild undgås