23948sdkhjf

Pers. sikkerhed v arbejde med epoxy og isocyanater

I alt DKK 118 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Syddanmark > Esbjerg Kommune
Periode(r)
Løbende optagelse

Pers. sikkerhed v arbejde med epoxy og isocyanater

Ring eller skriv for pris på individuelle tilrettelagte sikkerhedskurser tilpasset virksomheden behov i forhold til værnemidler og sikkerhed ved arbejde med epoxy og isocyanater. Vi afholder kurser på virksomheden!

Skolefagkode: 43996
Varighed: 2,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 216,00 kr.
Pris for ledige: 1676,00 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis man har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse og faget findes på positivlisten)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1676,00 kr.

Fugning - personlig sikkerhed ved fugning mv.
Skolefagkode: 45588
Varighed: 1,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Målgruppe
Personer der kan blive eksponeret med epoxy- og isocyanatholdige produkter i forbindelse med fugning og samling af bygningselementer.

Formål:
Deltagerne kan i forbindelse med samling og fugning af bygningselementer, ved hjælp af lukkede beholdere med epoxy- og, isocyanatholdige (PU-holdige) skum- og fugematerialer, træffe fornødne personlige sikkerhedsmæssige foranstaltninger - jf. Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 292/2001 bilag 3.

Indhold:
Deltagerne kan i forbindelse med samling og fugning af bygningselementer, ved hjælp af lukkede beholdere med epoxy- og, isocyanatholdige (PU-holdige) skum- og fugematerialer, træffe fornødne personlige sikkerhedsmæssige foranstaltninger - jf. Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 292/2001 bilag 3.Deltagerne kan således sikkerhedsmæssigt forsvarligt anvende fuge- og skummaterialer fra lukkede beholdere i forbindelse med montage af vinduer og døre samt i forbindelse med brøndgravning, montage af sanitetselementer, betonelementer og afløbsbrønde mv.Desuden vil deltagerne kunne håndtere situationer der kan sidestilles med en fuge, fx limning af lister o.lign.

 

 

Undervisningsadresse

Rybners Kursuscenter, Spangsbjerg. Møllevej 72, 6700 Esbjerg

Send til en kollega

0.157