23948sdkhjf
Del siden
Kursus

Firmakursus: Introduktionskursus: Imødegå industrispionage - forsvar mod elicitering

Stand
Ny
Referencenr.
BRF15011
Periode(r)
9. december 2024 12. december 2024
16. juni 2025 19. juni 2025
8. december 2025 11. december 2025
Er I flere medarbejdere i din virksomhed, der har brug for både teoretisk viden og praktiske værktøjer til effektivt at kunne identificere og vurdere forsøg på elicitering og på den baggrund imødegå denne form for skjult indhentning af oplysninger? Så er et firmakursus måske den rigtige løsning.

I en stadig mere globaliseret og forbundet verden bliver virksomheder og organisationer i stigende grad konfronteret med en lang række risici, der kan have en negativ indvirkning på forretningen. Truslen fra spionage og insideraktivitet ved brug af elicitering er en af dem.

Elicitering er et værktøj, der bruges til at indsamle konkret information fra en anden person, som ikke opdager, at vedkommende bliver tappet for oplysninger.
Elicitering har været anvendt i mange år inden for bl.a. HR/rekruttering og salg/marketing. Men elicitering bruges også i mindre legitime sammenhænge, fx hvis en person eller virksomhed prøver at skaffe sensitive eller kritiske oplysninger fra en konkurrent. Eller hvis en agent fra et andet land forsøger at lokke oplysninger ud af en person eller virksomhed. Det kaldes også spionage og kan fx ske under forretningsmøder, på konferencer og under rejser.

Dette kursus kan indgå som led i jeres virksomheds awareness-tiltag.

Er det noget for jer?

Kontakt os eller bliv kontaktet


På et firmakursus er det kun dine medarbejdere, der deltager, og derfor er der fuld fokus på forholdene i din virksomhed:
  • Kurset holdes, når det passer i jeres kalender
  • Udgifterne til transport og overnatning reduceres
  • Medarbejderne får samme viden at arbejde ud fra
  • Alle diskussioner er relevante for medarbejderne
  • Kurset holdes på det sted, der passer jer. Det kan også være online eller i vores kursuslokaler i Hvidovre, Aarhus eller Fredericia
DBI - Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut
Jernholmen 12
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK65196816
P nummer: 1003159124

Kontaktperson

Undervisningsadresse

Danmark

Send til en kollega

0.049