23948sdkhjf
Del siden
Kursus

Dynamisk indregulering af installationer

I alt DKK 7.290 ekskl. moms
Periode(r)
31. maj 2023 1. juni 2023
30. august 2023 31. august 2023

Få styr på indregulering af varmeanlæggene på to effektive dage, hvor vi sætter fokus på de bedste indreguleringsmetoder.

Dårligt indregulerede anlæg medfører dårligt indeklima og store omkostninger til drift, service og vedligehold. Problemerne optræder både i eksisterende byggeri og i nyt byggeri med den seneste nye teknik. På dette kursus får du mulighed for at kombinere teorien med indreguleringsøvelser i praksis - både på 1:1-modeller og på dynamiske simulatorer. Simulatorerne viser teorien på en enkel måde og fører brugeren igennem indreguleringen trin for trin.

Deltagerprofil
Kurset er specielt udviklet og tilrettelagt for personer, der arbejder med drift, vedligehold og optimering af varmeanlæg.

Underviser
Kristian Kærsgaard Hansen er civilingeniør i divisionen Energi og Klima på Teknologisk Institut. Han har stor erfaring i arbejdet med både rådgivning og projektering inden for styringssystemer, varmeanlæg og energiforbrug i bygninger. Han har desuden lang erfaring som kursusleder på Teknologisk Instituts kurser på energiområdet inden for både fjernvarme, indregulering og styring.

Bemærk, at dette kursus er en del af Varmemester-uddannelsen, der via fire kurser giver mulighed for at efteruddanne sig inden for varmeområdet med fokus på lavt energiforbrug, god afkøling, køb og brug af automatisk og korrekt drift af varmvandsystemer. De tre andre kurser i Varmemester-uddannelsen er CTS-anlæg - i teori og praksis, Varmeanlæg og installationer og Brugsvandsinstallationer.

Mere information

Teknologisk Institut - Energi og Klima
Gregersensvej
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116

Kontaktperson

KKH
Kristian Kærsgaard Hansen
Civilingeniør
72202462 kristian.k.hansen@teknologisk.dk

Undervisningsadresse

Gregersensvej 1
2630 Taastrup
Telefon 72 20 20 00
Telefax 72 20 10 19
info@teknologisk.dk

Send til en kollega

0.047