23948sdkhjf

Varmeanlæg og installationer

I alt DKK 4.290 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Hovedstaden > Høje-Taastrup Kommune
Periode(r)
3. maj 2023

3. maj 2023
5. oktober 2023

5. oktober 2023

På dette kursus får du en intensiv kursusdag om hvordan varmeanlæg og installationerne skal planlægges, udføres og drives.

Opbygning og drift af varmeanlæg er vigtig for både varmeregningen og indeklimaet. Varmeanlæg, som er i ubalance og hvor driften er uhensigtsmæssig, kan resultere i en alt for stor varmeregning. Gennem kurset bliver du fortrolig med metoder til indregulering og drift af varmeanlæg. Disse metoder vil umiddelbart kunne anvendes på de anlæg, du er ansvarlig for.

(Dette kursus er en del af Varmemester-uddannelsen, der via fire kurser giver mulighed for at efteruddanne sig inden for varmeområdet med fokus på lavt energiforbrug, god afkøling, køb og brug af automatisk og korrekt drift af varmvandsystemer. De tre andre kurser i Varmemester-uddannelsen er CTS-anlæg - i teori og praksis, Dynamisk indregulering af installationer og Brugsvandsinstallationer.)

Deltagerprofil
Kurset er udviklet og tilrettelagt for personer, som arbejder med varmeanlæg og installationer i rådgivende ingeniørfirmaer, boligselskaber, kommuner eller hos VVS-installatører.

Bemærk at kurset d. 5. oktober 2023 foregår på Teknologisk Institut i Aarhus C

Undervisningsadresse

Gregersensvej 1
2630 Taastrup
Telefon 72 20 20 00
Telefax 72 20 10 19
info@teknologisk.dk

Send til en kollega

0.3