23948sdkhjf

Grundlæggende maskintegning (Solid Works, Inventor eller AutoCad)

Undervisningsregion
Danmark > Nordjylland > Aalborg Kommune
Periode(r)
Løbende optagelse

På dette kursus lærer du om målestoksforhold, enkel målsætning og forskellige stregarter og kan bruge dette til at tegne enkle emner med papir og blyant. Du lærer også at aflæse og anvende enkle emnetegninger til fremstilling af emner og at målsætte snit-billeder og gevindaftegninger på papir eller på CAD solider.

 

Efter gennemført kursus har du viden om:

  • Betydningen af forskellige stregarter, enkel målsætning samt målestoksforhold.
  • Toleranceangivelser.
  • Betydningen af emnetegningers hovedinformation (tegningsnummer, materialeinformation, revisionsnumre, konstruktør etc.).

 

Vælg mellem Solid Works, Inventor eller AutoCad.


Målgruppe
AMU-kurset er et grundlæggende kursus i tegningslæsning og henvender sig til ufaglærte og faglærte operatører, som har eller søger arbejde i metalindustrien. AMU-kurset kan f.eks. anvendes forud for deltagelse på andre AMU-kurser inden for tegningsforståelse, måleteknik, CAD/CAM og/eller spåntagende bearbejdning.

Kurset er godkendt som 6 ugers jobrettet uddannelse for ledige.

 

CAD-kurserne afvikles i Åbent værksted
Åbent værksted er fleksible AMU-kurser, der tilbydes både ansatte og ledige. Åbent værksted betyder, at der er mulighed for fleksibel start (opstart mandage). Kurserne kører samtidig på forskellige niveauer, og kursisterne bliver undervist individuelt.

Undervisningsadresse

TECHCOLLEGE
Sigrid Undsets Vej 3,
9220 Aalborg Øst

Send til en kollega

0.148