23948sdkhjf

Lær grundlæggende CAD (Solid Works, Inventor eller AutoCad)

Undervisningsregion
Danmark > Nordjylland > Aalborg Kommune
Periode(r)
Løbende optagelse

På dette grundlæggende kursus, lærer du at anvende tegneprogrammets basale funktioner, lave og målsætte arbejdstegninger i 2D ud fra 3D solider samt at konstruere en given assembly bestående af 2-4 parter. Du lærer også at importere standardkomponenter fra toolbox/content center og fremstille og målsætte arbejdstegning af en assembly inkl. stykliste og positionsnumre.

 

Efter gennemført kursus kan du:

  • Anvende tegneprogrammets basale funktioner til tegning af simple solider med huller og rejfninger.
  • Fremstille og målsætte arbejdstegning i 2D fra 3D solid samt definere materialetyper.
  • Tilpasse og redigere solider (mål på sketch/extrudering) samt gemme filerne i forskellige formater (stp, sat, dxf mv).
  • Konstruere givne assemblys af egen eller udleverede part filer og importere standardkomponenter fra toolbox/content center.
  • Fremstille arbejdstegninger, herunder eksploderede, af assemblys inkl. stykliste og positionsnumre.

 

Vælg mellem Solid Works, Inventor eller AutoCad.


Målgruppe
AMU-kurset er et grundlæggende CAD kursus til konstruktion af emner i metalindustrien og henvender sig til ufaglærte og faglærte operatører, som har eller søger arbejde i den spåntagende metalindustri. Det anbefales, at deltageren forud for kurset har grundlæggende viden og færdigheder inden for måleteknik og tegningsforståelse. AMU-kurset kan f.eks. anvendes forud for deltagelse på AMU-kurser inden for CNC.

Kurset er godkendt som 6 ugers jobrettet uddannelse for ledige.

 

CAD-kurserne afvikles i Åbent værksted
Åbent værksted er fleksible AMU-kurser, der tilbydes både ansatte og ledige. Åbent værksted betyder, at der er mulighed for fleksibel start (opstart mandage). Kurserne kører samtidig på forskellige niveauer, og kursisterne bliver undervist individuelt.

Undervisningsadresse

TECHCOLLEGE
Sigrid Undsets Vej 3,
9220 Aalborg Øst

Send til en kollega

0.156