23948sdkhjf

Virksomhedstilpasset kursus i intern audit, f.eks. iht. ISO 9001, 14000, BRC, IFS eller 22000

Undervisningsregion
Danmark > Midtjylland > Århus Kommune
Periode(r)
Løbende optagelse

QMS-Consult har specialiseret sig i kurser i intern audit, som tids- og indholdsmæssigt tilpasses til virksomhedens aktuelle behov. QMS-Consult planlægger kursusforløbet i samarbejde med f.eks. virksomhedens kvalitetschef. Typisk varighed er 2 dage.

Målgruppen er auditteam, kvalitetschefer, arbejdsledere og andre ”nøglepersoner” som skal gennemføre intern audit.

Virksomhedens interne auditorer får en uddannelse i auditteori og lærer at gennemføre audit i forhold til virksomhedens ledelsessystem. Afhængig af om virksomheden er eller skal certificeres efter en standard som f.eks. ISO 9001, ISO 14000, BRC, IFS eller ISO 22000 eller andre relevante standarder planlægges kurset efter disse standard/er.
Kurset lægger op til dialog mellem deltagere og kursusleder, som giver eksempler på, hvordan audit kan gennemføres effektivt for at give de bedste resultater og in-put til forbedringer.

Deltagerne får teoretisk kendskab til intern audit og lærer at gennemføre intern audit i praksis. Under kurset gennemføres en ”rigtig” intern audit på virksomheden.

Da kurset tilpasses den aktuelle virksomhed, undervises der i det, som er relevant for virksomheden. Som udgangspunkt undervises i virksomhedens auditmateriale, hvis sådant foreligger. Virksomheden vælger en ikke gennemført intern audit og ud fra gældende auditplan og/eller fra relevante problem-stillinger. Denne audit danner grundlag for gruppearbejdet på kurset.
Under uddannelsen anvendes materiale, billeder og cases, osv. som tager udgangspunkt i virksomhedens egne situationer.

Undervisningsadresse

Kurset afholdes altid på virksomheden.

Send til en kollega

0.156