23948sdkhjf

Vær med til Eatons gratis webinar om transientbeskyttelse

Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
Løbende optagelse

Transiente overspændinger og impulser som f.eks. kan opstå ved lynnedslag eller i forbindelse med arbejde på elnettet, udgør en betydelig fare for elektrisk og elektronisk udstyr. Hvorfor risikere at beskadige it-udstyr, elektriske apparater eller at miste vigtige data, når det nemt kan forebygges?

Transientbeskyttelse er løsningen, og derfor inviterer Eaton til webinar om netop dette emne. Eatons overspændingsbeskyttelse (Surge Protection Device, ”SPD”) er designet til effektivt at beskytte mod intern og ekstern overbelastning, og SPD minimerer derved sandsynligheden for overbelastning og gnister, som kan forårsage farlige situationer.

Dette gælder for elektriske systemer i alle bygninger: Private hjem, hospitaler, infrastruktur og andre offentlige bygninger, samt kommercielt brug såsom hoteller, banker, butikker og fabrikker.

Vil du vide mere om SPD og dets muligheder? Så tilmeld dig vores gratis webinar og bliv klogere. På dette webinar får du en praktisk gennemgang af vores produkter, og vejledning i hvordan du finder de rigtige produktløsninger til dine kunders behov. 

Vi har inviteret Eatons produktekspert Simon Zeman, der sammen med Brian Gravenhorst vil give indblik i transientbeskyttelse og svarer på de mest essentielle spørgsmål i forbindelse med vores produkter. Webinaret foregår derfor primært på engelsk, og som altid er der mulighed for at stille spørgsmål undervejs og også gerne på dansk.

Undervisningsadresse

Gratis webinar, online
Dato: 18 marts, 2021
Tidspunkt: 08.00-09.00

Send til en kollega

0.156