23948sdkhjf
Del siden
Kursus

B&R teknologi-webinar: PLC og I/O-systemer

Periode(r)
Løbende optagelse

 
B&R teknologi-webinar: Få det komplette overblik over PLC og I/O-systemer på 30 minutter.

Så er det igen tid til et af vores populære teknologi-webinarer. Formålet med B&R’s webinar er at præsentere god, grundlæggende viden om temaet, som denne gang er PLC og I/O-systemer. Webinaret er en åben mulighed for dig til at lære noget om B&R’s produkter.
 
I løbet af de 30 minutter vil Sverre Faureholm og Kristian Vangsgaard i fællesskab gennemgå produktporteføljen, og derved give et komplet overblik over hardwaren, og de mange muligheder de forskellige typer controllersystemer har at byde på. De vil naturligvis også snakke Automation Runtime – B&R’s software styresystem til programmering af alle controller systemer.

Der vil helt sikkert blive snakket kapacitet, design, dimensionering, ydeevne, kompleksitet, kommunikation, RAM og hukommelse. Det vil sige hele det brede spektrum fra PC og PLC controller til X67 og kompakte X20 controller vil blive gennemgået. Men de vil ikke blot snakke specifikationer - men de vil også gå lidt mere i dybden med fordele og anvendelsesmuligheder. Alle de mange typer controllere egner sig til forskellige typer applikationer og har hver deres specielle styrker.

Lyt med når Sverre og Kristian nørder controller systemer og teknologiske fordele.

B&R Industrial Automation A/S
Rolundvej 17-19
5260 Odense S
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29691746
P nummer: 1012451918

Undervisningsadresse

Online - Web
Ingen region
Danmark

Send til en kollega

0.047