23948sdkhjf

Design dit eget kursus hos Invent

Undervisningsregion
Danmark > Midtjylland > Skanderborg Kommune
Periode(r)
Løbende optagelse

Vores specialkurser afholdes ofte som en kombination af et traditionelt kursus sammenkoblet med en workshop direkte relateret til jeres specifikke problemstillinger. Invent’s kurser er sammensat af moduler, som I let kan vælge fra og dermed selv sammensætte netop det kursus, I har behov for.

Har I derimod ønsker om at blive undervist i områder, som ikke direkte  er en del af vores eksisterende kursusudbud, udarbejder vi også gerne kursusmateriale specifikt til jer. 

Kurserne kan enten afholdes hos Invent eller hos jer uanset, hvor i landet I befinder jer. Invent hjælper gerne til med at planlægge et kursus specielt arrangeret for jeres virksomhed. Vi har stor erfaring i at sammensætte specialkurser til mange forskellige behov.

Ved afholdelse af specialkurser kan man ofte spare både tid og penge
- Alle deltagere har fælles baggrund
- Alle deltagere har samme mål
- Emner kan udvælges hhv. udelades
- Kurset kan ofte forkortes i forhold til tilsvarende åbne kurser
- Kurset kan afholdes, når I ønsker det
- Kurset kan afholdes, hvor I ønsker det

Tilpasset jeres behov
Invent’s kurser er sammensat af moduler, som man forholdsvis let kan plukke fra og dermed sammensætte netop det kursus, I har behov for. Er der områder relateret til de emner vi allerede afholder kurser i, men som ikke direkte er indeholdt i disse kurser, udarbejder vi gerne kursusmateriale til dette.

Kursusmaterialer
Invent har dels egne kursusmaterialer og bruger derudover i nogle sammenhænge andre materialer.

Lokaler
Specialkurset kan enten afholdes i Invent’s kursuslokaler eller direkte on-site hos kunden. Både i Jylland og på Sjælland.

Undervisningsadresse

Ursusvej 3
8464 Galten
Danmark

Send til en kollega

0.219