23948sdkhjf

Samarbejde med pårørende

Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
19. december 2018

21. december 2018
Dit udbytte

Deltageren kan etablere og indgå i et konstruktivt samarbejde med de pårørende og borgeren inden for rammerne af lokale, kommunale eller regionale strategier og politikker. 

På baggrund af viden om borgerens og de pårørendes livssituation, forudsætninger og ønsker, kan deltageren aktivt udvikle samspillet mellem fagprofessionel, pårørende og borger, herunder formidle relevante informationer samt vejlede og rådgive om tilbud til de pårørende. 

Deltageren kender egen rolle og ansvar i samspillet samt egen adfærds betydning for samarbejdet og kan anvende relevante metoder, der understøtter den professionelle relation. Endvidere kan deltageren forstå og håndtere de udfordringer, der kan være i samarbejdet med pårørende. 

Deltagerne kan i dette arbejde handle ud fra etiske og juridiske aspekter, herunder f.eks. tavshedspligt og borgerens selvbestemmelsesret. 

 

Læs hele beskrivelsen Det faglige indhold

Fagkode: 45602
Varighed: 3 dage

Formålet med kurset er, at deltagerne får styrket deres færdigheder i at indgå og udvikle det professionelle samarbejde med pårørende, med udgangspunkt i og forståelse for borgerens og de pårørendes livssituation, forudsætninger og ønsker.

PRIS: For deltagere med en eller anden videregående uddannelse  er deltagerbetalingen kr. 1980,50. For deltagere i AMu målgruppen er der ingen deltagerbetaling.

Er du ledig, kontakt den administrative partner.

 

Læs hele beskrivelsen

Uddannelsen henvender sig til social- og sundhedshjælpere i hjemmeplejen og på plejecentre samt til social- og sundhedsassistenter ansat i den primære og den sekundære sundhedssektor.

Undervisningsadresse

VIA, Jens Otto Krags Plads 3, 8900 Randers C

Send til en kollega

0.294