23948sdkhjf
Del siden
Kursus

Fejlsøgning

I alt DKK 5.500 ekskl. moms
Periode(r)
Løbende optagelse

Formål

Formålet med dette kursus er at komme i dybden med den praktiske måling og fejlsøgning på maritime elektriske anlæg.

Ved måling på spændingsførende anlæg, vil der i dette kursus være lagt vægt på sikkerhed i forbindelse med fejlsøgningen, herunder korrekt anvendelse og iførelse af sikkerhedsudstyr og anvendelse af korrekt måleudstyr. Kurset tager udgangspunkt i nøgle- og hovedstrømsskemaer, dette være såvel færdige som ufærdige dokumentationer og herunder egen opbygning af mindre styretavler.

Målsætninger

Deltagere får kendskab til måling på spændingsførende og spændingsløse maritime installationer, og der måles og afprøves på opstillede tavler og elektriske motorer.

Ved gennemførelse af kurset har deltageren opnået et overblik, i forbindelse med systematisk elektrisk fejlfinding, med fokus på sikkerheden.

Målgruppe

Måling og fejlsøgning kan bruges til servicering af elektriske anlæg, dette være såvel maritime som landbaserede elektriske anlæg. Derfor kan kurset være relevant for dig hvis du eksempelvis arbejder med elektriske anlæg.

Adgangskrav

Deltagere skal have en el-teknisk baggrund dette kan eksempelvis være:

Stærkstrømsingeniør
Maskinmester
Elektriker
Men andre uddannelser inden for elektroteknik kan også være adgangsgivende.

Læringsmetoder

Kurset afholdes med udgangspunkt i en dialogbaseret undervisning, hvor fokus er på deltagernes behov med udgangspunkt i opstillede elektrisk materiel, herunder ligger forståelse af ny viden, erfaringsudveksling og holdningsbearbejdning.

Undervisningen kombinere teori og praksis, herunder knyttes adfærd i forbindelse med elektriske målinger. Der vil arbejdes individuelt og i mindre grupper, hvor der arbejdes i anvendelse af teoretisk viden i forbindelse med den systematiske fejlfinding.

Indhold

Opbygning af mindre styretavler efter egen dokumentation med udgangspunkt i en specifikation
Måling på maritime tavler
Funktionsafprøvning i fejlfrie og fejlramte situationer
Sikkerhed i forbindelse med måling på spændingsførende anlægAndre bemærkninger

Beklædning skal primært være bomuld, eller andet ikke-brandbart beklædning og det er obligatorisk at deltageren anvender egne sikkerhedssko.

Til info.

Maks antal deltagere 6 mand/kvinde pr. kursus. Varighed 3 dage fra kl. 08.00 -14.00

SIMAC
Graaesvej 27
5700 Svendborg
Svendborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25787072

Kontaktperson

Undervisningsadresse

Svendborg Kommune
Danmark

Send til en kollega

0.047