23948sdkhjf
Del siden
Kursus

ECDIS generic cbt sam

I alt DKK 5.500 ekskl. moms
Periode(r)
Løbende optagelse

Formål
Kurset “Transas Electronic Chart Display and Information System – Generisk computerbaseret undervisning” (ECDIS – Generic CBT SAM) giver kursisten en grundlæggende forståelse af både fordele og begrænsninger i ECDIS og i at styre vedligeholdelsen af et sådant system.

Målsætninger
Efter at have gennemført dette kursus, vil kursisten være i stand til at anvende ECDIS til planlægning og udførelse af sikker navigation af skibet, ruteplanlægning og overvågning, visning af navigationsdata, udførelse af opdateringer mv.

Målgrupper
Dette kursus retter sig imod søofficerer og andre personer med ansvar inden for navigationsarbejde såsom lodser eller ledende medarbejdere i et rederi.

Baseret på IMO Model Course 1.27 med tilpassede Manila-ændringer for STCW kan dette CBT anvendes som et genopfriskningskursus.

Det kan også anvendes i kombination med et 2dages træningskursus ECDIS – Typespecifikt til at opnå en STCW-kompatibel ECDIS-uddannelse.

Adgangskrav
Deltagelse i kurset ECDIS – Generic CBT SAM er betinget af forudgående gennemførelse af et ARPA-kursus – original dokumentation for deltagelse på ARPA-kursus skal scannes til: training@simac.dk senest 1 uge før kursusstart

Læringsmetoder
Kurset ECDIS – Generic CBT SAM kombinerer teoretisk læring med praktisk betjening af ECDIS-udstyr og systemer. Det er derfor tilrettelagt som teoretisk gennemgang, demonstrationer og praktiske øvelser.

Undervisningsformen er dialogbaseret, og det prioriteres, at kursisterne deler viden og det, de har lært, med hinanden.

Indhold
ECDIS – Generic CBT SAM består af 17 kapitler og tests fordelt på følgende temaer:

ECDIS-teori
Grundlæggende funktion i ECDIS
Operationel brug af ECDIS
Fejl og funktionsfejl i ECDIS
Andre bemærkninger
Dette kursus følger IMO Model Course 1.27 og opfylder Manila-ændringerne til STCW.

Der udstedes bevis efter vellykket gennemførelse af kurset. Med dette bevis kan deltageren dokumentere generisk ECDIS-træning hos en godkendt uddannelsesinstitution.

På kurset benyttes engelsksproget undervisningsmateriale.

Såfremt der er udenlandske kursister, er kursussproget engelsk ellers er det dansk

SIMAC
Graaesvej 27
5700 Svendborg
Svendborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25787072

Kontaktperson

Undervisningsadresse

Svendborg Kommune
Danmark

Send til en kollega

0.047