23948sdkhjf
Del siden
Kursus

Dansk søfartslovgivning

I alt DKK 4.500 ekskl. moms
Periode(r)
Løbende optagelse

Formål
Kurset Dansk søfartslovgivning sikrer, at udenlandske seniorofficerer og skibsførere får det nødvendige kendskab til dansk lovgivning indenfor søfart i forhold til at kunne arbejde på danske skibe.

 Målsætninger
Efter kurset vil kursisten have det nødvendige kendskab til lovgivningen inden for dansk søfart for at kunne arbejde som seniorofficer og skibsfører i et dansk skib.

 Målgrupper
Kurset er målrettet personer med et udenlandsk sønæringsbevis, der skal gøre tjeneste i skibe under dansk flag i stillinger som skibsfører, overstyrmand, maskinchef eller 1. maskinmester.

 Adgangskrav
For at deltage i kurset, skal kursisten have en bekræftelse fra rederiet på en efterfølgende ansættelse.


 Læringsmetoder
Kurset er et internetbaseret langdistance-kursus. Alternativt kan større grupper af kursister undervises på en anden lokalitet efter nærmere aftale.

Indhold
Kurset gennemføres efter Søfartsstyrelsens uddannelsesplan for Kursus i Dansk Søfartslovgivning for udenlandske seniorofficerer ogSøfartsstyrelsens uddannelsesplan for Kursus i Dansk Søfartslovgivning for udenlandske skibsførere og indeholder bl.a. følgende emner:

–   Act on Safety at Sea
–   Instruction of Seafarers when signing on ships
–   The Seamen’s Act
–   The Merchant Shipping Act
–   Manning of Ships Act

 Andre bemærkninger
Kurset kan gennemføres i sammenhæng med § 16 – Arbejdsmiljøkursus for medlemmer af sikkerhedsgruppen. Der spares en kursusdag, såfremt de to kurser tages samlet. Kursernes samlede varighed reduceres således fra fem til fire dage.

– Ved afmelding refunderes kursusbetalingen ikke

Mere information

SIMAC
Graaesvej 27
5700 Svendborg
Svendborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25787072

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078