23948sdkhjf
Del siden
Kursus

Du kan nå det endnu: Tilmelding til Dansk Eksportdag 2016

Periode(r)
Løbende optagelse

Dansk Eksportdag er et af dansk eksports største årlige netværksmøder for små og mellemstore virksomheder og sætter i år fokus på skalering af en virksomhed til bedre at håndtere de udfordringer, der er, når en virksomheds eksport tager fart. Eksportdagen løber i år af stablen hos RTX A/S i Nørresundby den 27. september.

På eksportdagen holder en række virksomheder oplæg om deres eksporterfaringer, herunder oplæg om skalering af en eksportvirksomhed. Udenrigsminister Kristian Jensen deltager også og giver sit bud på, hvordan virksomheder bliver bedre til internationalisering.

Kristian Jensen overrækker ved samme lejlighed Vitus Eksportprisen til to danske virksomheder, der gennem et tæt rådgivningsforløb med Eksportrådet har etableret sig på et eksportmarked.

Der vil også være cases og et ekspertpanel til at facilitere en diskussion om skalering og eksport. Efter den indledende konference står over 30 eksportrådgivere samt repræsentanter fra bl.a. Væksthus Nordjylland, BusinessAalborg og Eksportforeningen klar til at give virksomhederne rådgivning om eksportmulighederne.

RTX A/S er vært for Dansk Eksportdag 2016. RTX er en dansk virksomhed, hvis forretningsgrundlag bygger på en stor viden omkring design af avancerede trådløse kortrækkende radiosystemer og produkter. Over 95 procent af RTX’s omsætning kommer fra eksport.

Se programmet for Dansk Eksportdag 2016 her

Tilmeld dig gratis her

Eventuelle spørgsmål kan rettes til eksportdag@um.dk eller til Eksportrådets hotline på 3392 0500.

Fakta om Dansk Eksportdag
• Dansk Eksportdag arrangeres hvert år af Eksportrådet. Målgruppen er små og mellemstore danske virksomheder med eksportpotentiale.
• Dette års Eksportdag afholdes i samarbejde med RTX A/S, Væksthus Nordjylland, BusinessAalborg og Eksportforeningen.
• Sidste år deltog omkring 200 virksomheder i Dansk Eksportdag.

Udenrigsministeriet - The Trade Council
Asiatisk Plads 2
1448 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43271911
P nummer: 1003388448

Undervisningsadresse

Aalborg Kommune
Danmark

Send til en kollega

0.094