23948sdkhjf
Del siden
Kursus

Emergency Response Management

Periode(r)
Løbende optagelse

Deltagerne på Emergency Response Management træningsprogrammet vil udvikle og uddybe deres viden inden for navigering.

Mål og formål
Kurset vil i høj grad fokusere på manøvrering og håndtering af et skib under alle forhold. Dertil vil kurset sikre den rigtige etablering af procedurer til sikkerhedsovervågning. Kursisterne vil også blive trænet i at detektere og identificere årsagen til maskinelle funktionsfejl samt at kunne korrigere fejl. Træningsprogrammet er velegnet til hele besætninger eller for senior officer alene.

Kursusbeskrivelse
Ifølge statistikker er hovedårsagen til ulykker til søs menneskelige fejl. En veluddannet besætning, som er regelmæssigt opdateret på relevant teori, håndtering af svære og komplekse situationer, effektivt teamwork og fælles situationsbevidsthed, vil reducere raten af ulykker og uheld.

Fokus for Emergency Response Management kurset er brugen af back-up systemer i stressede situationer, f.eks. kollision, grundstødning, ekstremt vejr, uhensigtsmæssig sejlads fra andre skibe, systemfejl, besætningsfejl, mand over bord og evakuering af passagerer.

Eftersom kurset i Emergency Response Management adresserer både de menneskelige og ship handling elementer, vil det være en stor fordel, hvis deltagerne på forhånd har gennemført et kursus i ship handling og i Crew Ressource Management inden deltagelse på dette kursus.

Brugbar evaluering
FORCE Technology har i samarbejde med Risø DTU - Danmarks Tekniske Universet udviklet en objektiv evalueringsmetode. Under evalueringen vil en instruktører og en kognitiv psykolog observere deltagerne. Resultaterne vil blive beskrevet i den rapport, som udleveres ved afsluttet kursus.

References: STCW’95: Table A-II and A-III/2

FORCE Technology
Park Allé 345
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55117314
P nummer: 1003106341

Undervisningsadresse

FORCE Technology Hjortekærsvej 99, 2800 Kgs. Lyngby
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark

Send til en kollega

0.047