23948sdkhjf

Contract Management i byggeriet

Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
Løbende optagelse

Komplekse og langvarige kontrakter bliver ofte forhandlet uden fokus på, at kontrakten og styringen af den er grundlæggende for at forebygge tvister og konflikter i kontraktforløbet. Det er ikke usædvanligt at se, at når kontrakten er underskrevet, bliver den lagt i skuffen og kun taget op for det tilfælde, at parterne er uenige om rettigheder og forpligtelser.

Men med den rette kontraktstyring – Contract Management – kan kontrakten anvendes som et ledelsesredskab, hvor man gennem brug af kvalitetsprincipper på kontrakter og kontraktrelaterede processer sikrer maksimal effektivitet. På dette Nohrcon-kursus lærer du at få kontrakten til at blive et nyttefuldt og proaktivt værktøj.

På kurset får du indblik i, hvordan du ved hjælp af Contract Management kan:
- Lette kontraktforløbet for alle involverede parter
- Minimere antallet og omfanget af tvister
- Styrke relationer
- Spare parterne penge, tid og ressourcer

Målgruppen for kurset er praktikere i byggeriet, herunder bygherrer, entreprenører, underentreprenører, arkitekter, ingeniører og konstruktører, der har behov for et bedre kendskab til kontraktstyring i relation til aftaler bygget på f.eks. AB 92, FIDIC og andre entrepriseretlige standarder.

Program, pris og tilmelding på Nohr-Con’s hjemmeside her:

Contract Management i byggeriet


OBS: Du kan også tage kurset som en del af Nohrcons Certificering i entrepriseret for henholdsvis Bygherre & Rådgiver eller Entreprenør & Underleverandør.

Undervisningsadresse

Afholdes løbende i København og Aarhus

Send til en kollega

0.266