23948sdkhjf

Oversættelse til svensk

Tilbydes
Udløber
31. december 2023

En velskrevet nyhed kan forandre din virksomheds gennemslagskraft. Lad ikke fordelen gå tabt i oversættelsen!

Når jeres virksomhed har lagt en god portion energi og penge i en fremragende tekst til jeres nyheder eller hjemmeside, så ville det da være spild at smide det hele væk med en dårlig oversættelse?

Hos Scandinavian Office Solutions har vi specialiseret os i professionelle oversættelser til virksomheder indenfor industrien. Næsten alle vores kunder arbejder indenfor tekniske brancher, og vi kan derfor finde det rigtige ordforråd og tone frem til netop denne kundegruppe.

Fokus på kvalitet
Vi vægter kvalitet højt, og derfor benytter vi kun veluddannede modersmålsoversættere, da det sikrer de mest professionelle oversættelser. Alle vores oversættere er håndplukket og testet af os, så vi kan stå 100 % inde for deres arbejde. Vores fokusområde er Skandinavien, og vi har meget stor efterspørgsel på svensk, men vi tilbyder oversættelser til og fra følgende sprog:

• dansk,
• svensk
• norsk
• engelsk
• tysk

Læs mere om vores oversættelser

her

, eller kontakt os direkte på telefon (+45) 30 25 14 16 eller på mail scandinavianoffice@gmail.com, hvis du gerne vil høre mere om, hvordan vores professionelle oversættelser kan hjælpe din virksomhed. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud med på vejen.

Scandinavian Office SolutionsOversættelser


Oversættelse til svensk


Udbyder
Scandinavian Office Solutions

Scandinavian Office Solutions
Ørebakken 30
3000 Helsingør
Danmark

Christin Nilsson
Telefon: +45 30251416

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.188