23948sdkhjf

Teknisk rådgivning på smøreolie

Tilbydes
Udløber
3. februar 2021

Vi har lang erfaring inden for smøremiddelbranchen, og i kraft af Shells globale support kan vi yde dig den rette tekniske rådgivning vedrørende din virksomhed og dine maskiner.

Skån miljøet og din økonomi med smartere smøremidler

Virksomheder kan spare millioner ved at anvende smøremidler på den rigtige måde. Ved at bruge højteknologiske, syntetiske smøremidler kan man både mindske sit energiforbrug og opnå længere levetid ikke kun for olien, men også for maskinellet. Vi tilbyder en komplet portefølje til industrivirksomheder såvel som et optimeret produktmiks til din transportflåde. Mange gange undervurderer man værdien af at udnytte højteknologiske smøremidler til at forlænge intervallerne mellem smøring, hvilket giver mulighed for at flytte ressourcer fra dagligt til planlagt vedligehold til fordel for driften i virksomheden.

Ressourceudnyttelse

Længere tid mellem olieskiftene, mindre spildolie, reduceret slitage og lavere energiforbrug i maskinerne er alt sammen fordele ved at bruge højteknologiske smøremidler. Der skal bruges mindre mængder smøremidler, hvilket medfører besparelser i flere led: mindre behov for lagerplads, mindre administrativt arbejde og færre afbrydelser af produktionen. Maskinernes komponenter holder længere, og der er ikke behov for lige så meget vedligeholdelse. Hvordan det kan lade sig gøre, ved vi hos Univar Lubricants, og takket være et samarbejde med os og den tekniske rådgivning, vi tilbyder, kan vi i fællesskab finde frem til den optimale brug af smøremidlet.

Vi er stærke inden for teknisk rådgivning

Systematisering af brugen af smøremidler ved hjælp af vores tekniske rådgivning er kun en lille del af den rådgivning, vi tilbyder. Vi tilbyder også Shell LubeMatch, som er en database, der hjælper dig til at finde de bedste smøremidler til din maskinpark, og Shell LubeAnalyst, hvilket er vores olieanalysesystem, som hjælper os til at træffe de beslutninger, der er forudsætningen for optimal anvendelse af smøremidler. Denne tekniske rådgivning er noget, vi udarbejder i fællesskab for at sikre, at vi arbejder med de “rigtige” smøremidler.

Technical Helpdesk

Vores Technical Helpdesk består af lokale smøremiddelspecialister rundt omkring i Norden, som står klar til at besvare dine spørgsmål. En del spørgsmål er komplicerede og tager længere tid at svare på, men hvis det er tilfældet, får du besked, ligesom vi måske beder dig om yderligere oplysninger for at kunne hjælpe bedst muligt.

Se sikkerheds datablad
Udbyder
Univar Solutions Denmark A/S
Islands Brygge 43, 2.
2300 København S
Danmark

Henrik Nyholm
Telefon: +45 22205109


Se hjemmeside
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.141