23948sdkhjf

Ampco bronze i stænger, rør & plade

Tilbydes
Udløber
14. januar 2022

Ampco 8

er en legering med meget god bestandighed mod korrosion og slitage. Ampco 8 er et velegnet materiale til rørledninger, trykbeholdere og varmevekslere.

Ampco 18

er den mest anvendte af Ampco-legeringerne. Den har gode slitage- og holdbarhedsegenskaper. Yderligere har den en lav friktion mod andre materialer, selv imod rustfri stål. Takket været de gode glideegenskaber anvendes Ampco 18 ofte til sliddele, tandhjul, tandstænger, bøsninger, støtteskinner ved centerlesslibning, formmateriale til fremstilling af plaststøbeforme m.m.

Ampco 21

er en meget hård legering med en lille forlængelse. Ampco 21 anvendes som materiale i støtteskinner ved centerlesslibning, styreplader, diverse sliddele samt i værktøjer til dybtræk af plade.

Ampco 22

er et hårdere materiale end Ampco 21 og anvendes med fordel som materiale i ringe og stempler ved dybtræk af rustfrit stål samt som aksler og kugledorne til rørbukning. Ampco 22 kan også anvendes som materiale i kerner og udstødere ved sprøjtestøbning af plast, i valser til rørfremstilling samt i sliddele til store trykbelastninger.

Ampco 25

er en legering med enestående glideegenskaber. Dette takket været en passende kombination af stor hårdhed og lav friktionskoefficient. De gode glideegenskaber gør Ampco 25 til et materiale som i sig selv er slidstærkt, samtidig er det skånsomt mod det materiale det glider mod. Ampco 25 anvendes til ringe og stempler ved dybtræk af rustfrit stål, samt i valser til rørfremstilling og dorne til rørbukning.

Ampco 26

er en meget speciel patenteret legering som har meget gode mekaniske egenskaber bortset fra sin sprødhed. Den store hårdhed, formbestandigheden og slitageegenskaberne gør den anvendelig som materiale i trækværktøjer og formvalser til store mekaniske påvirkninger.

Ampco 45

er en legering som anvendes hvis man ønsker et materiale som kan modstå store mekaniske belastninger i korrosive miljøer. Ampco 45 anvendes derfor bl.a. i ventilsæder, pumper, bøsninger i landingsstel på fly, samt til aksler i maritime miljøer.

Ampco M-4

er en meget speciel varmebehandlet nikkel-aluminiumbronze udviklet for at opfylde flyindustriens krav til lejer og bøsningsmateriale. Ampco M-4 kommer til sin ret hvis man ønsker et korrosionsbestandigt materiale med gode mekaniske egenskaber ved forhøjede temperaturer. Ampco M-4 anvendes i hårdt belastede bøsninger, aksler og kugledorne til rørbukning, til formværktøj m.m.

Ampcoloy 83

er en berylliumkobber som opfylder kravene i RWMA klasse 4. Den har meget gode mekaniske egenskaber, samtidig med at den leder strøm og varme godt. Disse egenskaber gør Ampcoloy 83 til et velegnet materiale til svejsebakker ved modstandssvejsning , i kølelegemer, elektriske komponenter samt kerner og forme til sprøjtestøbning af plast.

Ampcoloy 940

er en legering som opfylder kravene i RWMA klasse 3 uden at indeholde beryllium. Den anvendes hvis man ønsker et materiale med såvel høj konduktivitet som gode mekaniske egenskaber. Ampcoloy 940 anvendes som materiale i bl.a. punktsvejseelektroder til svejsning af rustfrit stål og Monel - metal, samt stempler til trykstøbning af aluminium og i formværktøj til sprøjtestøbning af plast. Ampcoloy 940 erstatter i de fleste tilfælde Ampcoloy 91 samt 95.

Ampcoloy 91 / 95

Varmebehandlet berylliumkobber som opfylder kravene i RWMA klasse 3. De har gode mekaniske egenskaber og leder strøm og varme godt. De anvendes som materiale i elektroder til punktsvejsning samt i svejsebakker/ sømsvejsning af rustfrit stål, Monel - metal og nikkellegeringer. Anvendes også som stempelmateriale til trykstøbning af aluminium samt som formmateriale til sprøjtestøbning af plast.

Ampcoloy 972

En varmebehandlet krom-kobberlegering som opfylder kravene i RWMA klasse 2. Den beholder sin store slidstyrke og sine fysiske egenskaber selv ved forhøjede temperaturer, bedre end ren kobber. Legeringen har en meget god varmeledningsevne. Den er egnet til svejsning af belagt og galvaniseret plade. Anvendes ofte som materiale i elektrodeholdere ved punktsvejsning, aksler til sømsvejsehjul, kokiller for strengstøbning af stål og aluminium samt diverse elektriske komponenter.

Gå til kemisk analyse

Se Ampco
Udbyder
Johnson Metal A/S
Dybendalsvænget 44
2630 Tåstrup
Danmark

Tom Hansen
Telefon: +45 36700044


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.156