23948sdkhjf

Tagvinduer og facadevinduer i bæredygtigt støbejern fra GH Form

Tilbydes
Udløber
1. januar 2026

GH Form producerer og markedsfører tagvinduer samt koblede tagvinduer af støbejern, som er godkendt af Slots- og Kulturstyrelsen til anvendelse i fredede samt bevaringsværdige bygninger. GH Form lagerfører tagvinduer i størrelser og formater, der matcher de mest anvendte typer af tegltagsten og tagbeklædninger.

Vi producere tagvinduer der skaber det rette harmoniske udtryk for mange af Danmarks smukke, fredede eller bevaringsværdige huse. Vi tilbyder isolerede vinduer i støbejern, hvor form, dimension og materiale er bevaret uden at gå på kompromis med moderne tiders krav til energibesparelse. Vores tagvinduer i støbejern er en del af vores kulturarv, vi bør værne om.

Vi anvender udelukkende 100% genbrugsjern fra anden produktion på Sjælland. Der indgår ikke råjern i fremstillingsprocessen. Derved opnår vi bæredygtig forvaltning og effektiv udnyttelse af naturressourcer.

Vores facadevinduer af støbejern er gedigne og langtidsholdbare. De er i udgangspunktet støbt til fredet og bevaringsværdigt byggeri med det formål at bevare den historiske autencitet.

Produktportefølgen tæller vinduer i mere almindelige størrelser og proportioner, men tæller også vinduer med helt unikke specifikationer og mål.

Har du spørgsmål eller forespørgsel på pris, kontakt os venligst. 

Vi hjælper dig gerne med sparring til dit projekt.
Udbyder
GH Form ApS

GH Form ApS
Bækgaardsvej 64
4140 Borup
Danmark

Mia Brandt
Telefon: +45 61301944

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.141