23948sdkhjf

Riwal Safety Training uddanner lift-operatører med IPAF kurser

Tilbydes
Udløber
9. september 2023

I 2017 blev Riwal det første certificerede IPAF-træningscenter i Danmark.

Vi valgte at åbne sikkerhedsafdelingen - Riwal Safety Training - fordi sikkerhed har en altafgørende betydning for vores virksomheds DNA og strategi. 

Vi har et stort fokus på vores egne medarbejderes og på vores kunders sikkerhed ved arbejde i højden og det var med den forpligtelse, at vi fandt den helt rigtige løsning: 

Uddannelse i sikkerhed

Siden vi i Riwal åbnede vores træningsafdeling har vi undervist og sikkerhedscertificeret rigtig mange kursister, både i IPAF liftkurser og samtidig også i andre sikkerhedskurser, herunder kurser inden for faldsikring, confined spaces m.f.

IPAF (International Powered Access Federation) er en internationalt anerkendt brancheorganisation, som har deres primære fokus på sikkerhed i brugen af lifte. 

Hos Riwal Safety Training udbyder vi flere forskellige typer af IPAF kursus kategorier alt afhængigt hvilken lift man skal benytte. Det betyder at uanset om man er operatør af saxlifte, søjlelifte, bomlifte, edderkoplifte og/eller lastbil-lifte kan du blive certificeret IPAF lift-operatør hos Riwal Safety Training. 

Vi anbefaler, at du tager IPAF kursus af flere årsager:

  • IPAF-træning er dit bevis for, at du sikkert kan betjene lifte 
  • IPAF-træning er en større garanti for din og andres sikkerhed
  • IPAF-træning er obligatorisk i mange lande.
  • IPAF-træning kan hjælpe med at vinde store udbud.

Bliv certificeret lift operatør

På et IPAF kursus hos Riwal Safety Training vil man som kursist opnå en masse teoretisk og praktisk viden. 

IPAF kurserne består af en todelt prøve. Den todelte prøve indebærer en teoretisk og en praktisk prøve, som man skal bestå. Når man kommer ud på den anden side, og har bestået sin prøve, så vil man modtage et kursus-certifikat, et PAL-kort (Powered Access License), en logbog samt en sikkerhedsguide. Når du har modtaget dit PAL-kort, så vil dette være gyldigt i 5 år og vil fungere til de kategorier af kurset, som der er bestået. 

Hos Riwal er vi stolte over at kunne tilbyde dette til det danske arbejdsmarked, da sikkerhed bør og skal komme i første række. Med et IPAF lift kursus er du og dine medarbejdere godt dækket ind.

Book dit næste IPAF-kursus på vores hjemmeside
Udbyder
Riwal Danmark A/S

Riwal Danmark A/S
P.L. Brandts Allé 1
5220 Odense SØ
Danmark

Frederik Hansen
Telefon: +45 70100097

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.125