23948sdkhjf

Passioneret omkring gummiløsninger

Tilbydes
Udløber
26. maj 2023

Gravlund Industrigummi er en danskejet, ordreproducerende gummifabrik, som i mere end 70 år har produceret gummiemner på vores fabrik i Ballerup ved København.

Vi er passionerede omkring gummi. Det er et levende materiale med næsten uendelige muligheder. At vælge den optimale gummiblanding og udvikle den bedste produktionsproces til hver ordre er en vigtig del af vores hverdag, og hver dag byder på nye udfordringer.

Udvikling og produktion af støbte gummikomponenter er én af vores kernekompetencer. Vi er leverandør til mange forskellige brancher; lige fra transportsektorens behov for holdbare gummi/metalforbindelser over medicinalbranchens krav til kvalitet og dokumentation - og til designvirksomheder med behov for helt særlige løsninger til formgivning, farver og overflader.

Hos Gravlund Industrigummi har vi stor ekspertise omkring pakninger, både udstansede såvel som skårne. Vi leverer både i cellegummi, mosgummi og massivt gummi med nødvendige godkendelser.

Med 70 års erfaring kan du regne med kompetent rådgivning, når du kommer til os med dit projekt. Vores viden om udformning, funktionalitet og materialevalg er til din rådighed, når du vælger at arbejde med Gravlund Industrigummi.

Alle ordrer bliver produceret på vores gummifabrik i Ballerup ved København, og vi benytter udelukkende europæiske gummiblanderier. Det sikrer fleksibilitet, korte leveringstider og ensartet kvalitet.

Vi er certificeret indenfor ISO9001:2015, ISO14001:2015 samt ISO45001:2018.

Vil du vide mere? Er du interesseret i at vide mere om mulighederne med danskudviklede gummiprodukter er du velkommen til at kontakte vores tekniske team, som står parat til at rådgive din virksomhed. Kontakt os på 44669830, send en email til info@gravlund eller se mere på Gravlund.dk – følg os også gerne på LinkedIn.

 Om Gravlund Industrigummi:

Gravlund Industrigummi er 100% danskejet og placeret i Ballerup. Vi er en ordreproducerende gummifabrik, med speciale i at rådgive, udvikle og producere i alle seriestørrelser indenfor gummiproduktion. I mere end 30 år har Mads Gravlund og hans team stået bag komplicerede produktioner i gummikomponenter i høj kvalitet, til brug i alle brancher.
Udbyder
Gravlund Industrigummi A/S

Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Danmark

André Dahl
Telefon: +45 24442177
Fax: +45 44667830


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.156