23948sdkhjf

Ren luft i pakkemaskiner giver mindre spild

Tilbydes
Udløber
7. april 2023

Hvis luften i og omkring pakkemaskinen er uren, opstår der holdbarhedsproblemer og unødigt spild – hvilket både er skidt for virksomhedens økonomi og miljøet generelt.

Dette er egentlig ikke en nyhed, da vi har hjulpet vores kunder med det i mange år.  Men vi er i tvivl om, hvor gode vi har været til at fortælle om det?

Vi besøgte en kunde, der oplevede udfordringer med holdbarheden på sine produkter. Som en del af vores arbejdsproces, foretog vi en foranalyse og konstaterede via Airsampler-test en uhensigtsmæssig mikrobiologi i luften i og omkring pakkemaskinen.

 Med udgangspunkt i foranalysen anbefalede vi en Airgenic ioniseringsløsning –

Airgenic MX-1800

 som sammen med etablering af et overtryk i pakkemaskinen forbedrede mikrobiologien i den luft, der naturligt findes i og omkring pakkemaskinen. Vi tog herefter nye luftprøver efter

ioniseringen

var installeret, og prøverne taget inde i pakkemaskine viste at den uhensigtsmæssige mikrobiologi i luften var fjernet i pakkemaskinen. 

 Effekten kom umiddelbart efter at ioniseringen blev installeret - holdbarheden på produkterne blev målbart længere og kunden kunne konstatere færre returvarer og færre dårlige produkter. Kunden har dermed opnået en langt større sikkerhed for god, ren luft i pakkemaskinen og installationen blev tjent ind på kort tid blot ved at undgå et enkelt returneret vareparti. 
Udbyder
FHS Scandinavia ApS

FHS Scandinavia ApS
Strandgade 18
5683 Haarby
Danmark

Bjørn Parelius
Telefon: +45 27626173

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.141