23948sdkhjf

Værksted- Topmoderne snedkerværksted uden begrænsninger

Tilbydes
Udløber
7. april 2029

Vi elsker at arbejde med træ og kan godt lide

specialtilpassede løsninger.

Derfor råder vi som en af få virksomheder i Nordsjælland over et stort, velekviperet værksted, der kan tilfredsstille selv de mest krævende specialopgaver.
Maskinsnedkeri
På vores maskinsnedkeri kan vi fremstille de fleste emner til bolig og byggebranchen. Alle maskinerne er topmoderne og tilpasset de nyeste arbejdsmiljøkrav.

 Snedkeriet
Når det gælder emner, der skal udformes efter mål eller særlige ønsker, så har vi snedkeriet, hvor vi kan tilpasse arbejdet til de krav, opgaven stiller. Vi fremstiller en lang række produkter fra bunden og renoverer eksempelvis bindingsværk, gamle skodder og diverse elementer som gamle porte fra Hærens Materielgård. Det er et arbejde, der kræver omhu, når der er tale om bevaringsværdige og fredede emner.

Håndsnedkeri
Vi er håndværkere og sætter en ære i at have kendskab til de gamle håndværkstraditioner. Dem bruger vi flittigt til reparationer i håndsnedkeriet samtidig med, at vi altid har et øje for den nyeste teknologi. Opgaverne bliver udført efter vore stolte håndværkstraditioner med høvlebænken og køllen som vigtige værktøjer.
Udbyder
Wolff Svendsen A/S

Wolff Svendsen A/S
Industrivænget 36-38
3400 Hillerød
Danmark

Christian Emil Thøgersen
Telefon: +45 48 26 11 69

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.125